Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o szczera opinie

Polecane posty

Gość gość

Zapytalam chlopaka dlaczego mnie wybral. Mowil ze mam ladny usmiech,oczy ale przycisnelam go bo wydawal sie nieszczery.odpowiedz mojego chlopaka mnie zamurowala.pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim ... Powiedzial ze jest ze mna bo przypominam mu pewna dziewczyne. Ona kiedys jemu powiedziala,ze podoba jej sie i bedzie szukala podobnego chlopaka do niego . a ze on stosuje zasade cos za cos -jak mowi-to tak wyszlo. Meczarnia?kto by zrobil cos takiego?poza tym on wcale taki wyrachowany nie jest do innych tylko akurat do tej dziewczyny wiec czy to na pewno wyrachowanie?powiedzcie co myslicie

Gość gość
cisniesz na odpowiedz a potem nie chcesz jej przyjac do wiadomosci. w mojej opinii powinnas bardziej przykladac sie do nauki i poczekac az dorosniesz do wiazania sie z kims na powaznie.

Gość gość
Nauka nic nie pomoże, uczone to ameby emocjonalne, wszystko kalkulują, ile na tym zyskają :-)

Gość gość
Coś w tym jest, że mamy jakiś wzorzec zakodowany. Być może programujemy się na skutek jakichś przeżyć, wydarzeń I tak to działa.

Gość gość
Wasze odpowiedzi niewiele wniosly :(

Gość gość
Nikt?_