Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie ze nie bede go miala

Polecane posty

Gość gość

Nie spie nocami,jestem rozkojarzona a jak los mi go zesle raz na kilka lat to nie daje po sobie poznac. Nie chce byc nachalna baba ,choc resztki godnosci staram sie zachowac. Gdy jest tak blisko mam ochote rzucic sie na niego. Powaznie. Raz zlapalam sie na tym ze przyblizalam twarz do niego tak blisko i oczy wytrzeszczylam bo chcialam go pocalowac. On sie rozesmial a ja tez obrocilam w zart. To bylo silniejsze ode mnie. Wszystko sie we mnie gotuje jak chodzi po domu na pol rozebrany. Wprost nic nie mowie. Czasem dam do zrozumienia. On odsyla negatywna odp Probowalam tyle razy zmienic wyglad ,zachowanie ale to na nic. Jak mial kogos to wpadlam w depresje. Trwa to juz 8 lat. Ile ja energii na to trace. Wlosy mi masowo leca. Jak sadze z nerwow . CO robic?

Gość gość
Kim on dla Ciebie jest i co robi w twoim domu??

Gość gość
Jakubie a skąd ci te włosy lecą? Bo na głowie masz peruczke?

Gość gość
podłysawy gnom .

Gość gość
Peruczkowy gnom, raczej.

Gość gość
Ja tez wiele rzeczy chce a nie moge.

Gość gość
Jestem kobieta. To moj znajomy. A raczej mojego brata.

Gość gość
A ja mam w zyciu jedno wielkie nic. Ze wszystkim sie godze bo zwykle nie dostaje tego o czym marze a nie sa to duze rzeczy. Ale z tym nie umiem.... Za dlugo to trwa. To meczarnia. Tak bym chciala go miec. Wiedziec ze odwzajemnia uczucia Chocby na 1 dzien a potem umrzec

Gość gość
Bzdurne marzenia. I tak umrzesz, po co o tym marzyć? I to twój problem:p słyszysz myśli Jej Jakubie, śledzisz, ale wyłączasz rozum, nigdy nie wiesz kiedy tobą manipuluje a kiedy jest szczera:p Chcesz pokonać mentalnie kobiete inteligentniejsza od ciebie? Co twoja G na to, że żyjesz życiem E, śledzisz jej myśli a ja tylko, jak to ona określiła, ostro pieprzysz? Ostre pieprzenie to nie wyznacznikiem męskości Jakubie a mądrość, empatii a, współczucie, odwaga, męstwo. Niczego z tego nie masz. A szkoda, może wtedy E by ciebie chciała? :p

Gość gość
Gienia to obsesja kiełbasy.

Gość gość
Jakiego rodzaju kiełbasa? Nie lubię tłustych, nie wiem czy ja polubię wiec?:) Gienia? Dlaczego to imie przyszło ci na myśl? A nie Grażyna? Gabriela?Gosia?

Gość Nów___________________
A ja będę miała to co chcę mieć.