Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grubas to ja

Polecane posty

Gość gość

jestem niska (ledwo 160 cm) i ważę zwykle ok 46,5 kg (maksymalnie 48 kg) ale mimo to na zdjeciach wyglądam na taką ulaną (jakkolwiek idiotycznie to zabrzmi) grubaskę! nogi jak serdelki, grube łapki, no biust też niestety zbyt spory do postury... Da się cos z tym zrobić? czy moze to przypadłość każdego "skinny fat"?

Gość coolgirl77
Słuchaj. Każdy ma czasem taki stan, w którym źle się czuje ze swoim ciałem. Szególnie kiedy w grę wchodzą social media. I nie chcę brzmieć jak wszystkei matki, ale to minię. Tak działaja już hormony, ja czasem nienawidzę mojego ciała a czasem uwielbiam. Założę się, że ty też tak masz. Chłopacy padną na kolana gdy poznaja taką super laskę jak ty, nawet jeśli masz tu i owo. Powinnaś się nauczyć że każdy jest piękny. Masz na przykład Marliyn Monroe, królowa seksapilu, a nie jest wyhudzoną modelka z instagrama, która wazy sobie płatki na śniadanie. Pmiętaj, że jedyne co musisz zmienić to podejście do tego.

Gość gość
mi właściwie nie chodzi o schudnięcie (bo i tak mam niedowagę) tyko zastanawia mnie jak to możliwe, żeby wyglądać tak grubo, będąc w sumie szczupłym

Gość gość
masz dziewczyno problem z glowa a nie z waga idz do jakiegos psychologa dopiero pomysl o odchudzaniu

Gość gość
Nie ma siły rzeby nie schudną stosując się do zasd kuracji biorąc Slimunox.Każdemu przeciętnemu człowiekowi musi się to udać.W moim przypadku był to 13 kg spadek wagi

Gość gość
tylko ze ja nie chce schudnąć ...ludzie -.-

Gość gość Dagmara
Wystarczy troszkę diety, odpowiednia suplementacja (ja stosowałam Foreverslim) i odpowiednia dawka ćwiczęń.

Gość gość Agata
Ja podczas odchudzania stosowałam z sukcesem Slimunox, gdyby nie te tabletki to bym nie schudła

Gość gość
wychodzisz grubo bo....jesteś gruba....ogarnij się schudnij conajmniej 10kg

Gość gość
buchacha ....na głupie pytanie głupie odpowiedzi:-)