Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gall_Anonim

Czy warto iść do łóżka z koleżanką z byłej pracy ?

Polecane posty

Gość Gall_Anonim

Mam koleżankę z pracy z którą w miarę się dogadujemy (widzenie świata, rodzaj poczucia humoru, zinteresowania) mamy sporadyczny ale jakby nie było w jakiś sposób systematyczny kontakt ,paru wspólnych znajomych z byłej pracy czasami wspólne wyjścia na imprezy. JA jestem w związku i ona o tym wie. Czy warto iść do łóżka z koleżanką z byłej pracy ? Wiem i widzę po zachowaniu że chciałaby tego. Zastanawiam się nad tym co się po łóżku zmieni i czy dalej będziemy w stanie mieć ten sam kontakt czy w naszych relacjach jednak coś pęknie i się popsuje

Gość gość 1 41 1
Ile Ty masz lat? Jesteś w związku a chcesz iść do łóżka z koleżanką? Moje zdanie jest takie:Jak się kogoś kocha to nie idzie się z inną do łóżka.

Gość gość 1 41 1
Jak długo trwa Twój związek? Skoro wiesz i widzisz, że Twoja koleżanka chce tego to może to tak zadziałało na Ciebie. Teraz postaw się w odwrotnej sytuacji.No chyba,że nie kochasz swojej partnerki.

Gość jasne że warto
skoro jesteś kawalerem to doświadczenia i edukacji nigdy dość ! tylko czy koleżanka jest na tyle dyskretna by pewne rzeczy zachować dla siebie ?

Gość gość
Skoro rozpatrujesz to w aspekcie czy warto? Zapytam, ile na tym zarobisz? Ile ci płaci za jeden numerek?

Gość gość
po seksie nigdy nie będzie tak samo. Jeśli jesteś w związku to nie rób tego. Nawet jak powie, że chce tego i ma świadomość, że to tylko zabawa może ci to skomplikować życie. A jeśli ci się tak podoba , że wolałbyś ją od tamtej ze stałego związku - zakończ tamten związek i wtedy zbliż się do niej.