Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość662689660

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość662689660

Mam pytanie Sytuacja wygląda następująco Okres mam co 26-29 dni, dnia ok 17 (licząc od pierwszego dnia poprzedniego okresu) doszło do niechcianego zbliżenia w wyniku którego (głupio to zabrzmi) w mojej pochwie na chwilę znalazł się członek bez żadnego zabezpieczenia. Istnieje ryzyko, że znajdował się na nim preejakulat. Zaraz na drugi dzień aż do dzisiaj (minęły 5 dni) odczuwam kłucie w jajnikach. Czy istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Jeszcze za wcześnie na wykonanie testu...

Gość gość
Kłucie jajników samo w sobie ciąży nie oznacza ale oczywiście, że jest przy takiej sytuacji możliwość ciąży.

Gość gość662689660
że ogółem jest to możliwe to wiem, chodzi mi o ten konkretny opisany przeze mnie przypadek

Gość gość662689660
tzn jakie jest prawdopodobienstwo, czy taki objaw zdarza sie na poczatku ciazy u kobiet

Gość gość
Jedne mają taki objaw, inne nie

Gość gość662689660
takiej odpowiedzi moge sobie sama udzielic...

Gość gość
to sobie udziel bo zadajesz głupie pytania, skoro każda ma inaczej to skąd ktoś ma wiedzieć czy u Ciebie to objaw ciąży czy nie

Gość gość
Serio autorko? Czy Ty masz 10 lat? Skoro wszedł bez gumki to chyba oczywiste, że jest ryzyko ciąży.

Gość gość662689660
napisalam, ze wiem, ze jest ryzyko,ale pytam o prawdopodobienstwo w tej sytuacji

Gość gość
Nikt Ci na to nie odpowie, bo NIE WIADOMO w tym przypadku. Czekaj do okresu i w razie czego rób test lub betę.

Gość gość
Zrób test i idź do lekarza! Jeśli planujesz takie niekontrolowane zbliżenia to dobrze by było jakbyś wiedziała w jaki dzień cyklu do nich dochodzi, i w ten sposób będziesz mogła kontrolować czy jest to duże ryzyko czy też nieco mniejsze. Ja stosuje naturalną antykoncepcję- tester owulacji ze śliny afrodyta. Sprawdzam sobie czy mam owulację czy też nie i wówczas wiem, że muszę zabezpieczać się podczas współżycia. Swój tester kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.

Gość gość
Hej mam problem staramy sie z mezem o dziecko mam wysoka prolaktyne i jem norprolac a od 16 do 25 dnia cyklu duphaston. Ostatnie dwie msc jak w zegarku , ten trzeci cykl jest dziwny od 15 dnia cyklu mialam plamienia do 29 w dniu spodziewanej msc plamienia ustaly dzis 36 dc a ja dalej msc nie mam robilam dwa testy nehatywne ktos mial podobnie? w srode jade do ginekologa ale strasznie mnie to niepokoi