Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porada sercowa

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiaja mnie intencje faceta, ktory nalega na slub, mowi ze mnie kocha, interesuje go moja fizycznosc, ale zero zainteresowania duchowoscia. Nie interesuje go ze mam problem, co czuje, nie toleruje do konca mojego charakteru i wysokich ambicji. Boje sie ze moze chodzic np o pieniadze, on pochodzi z biedniejszej rodziny, jak mowi moze mieszkac i w mieszkaniu 30 metrowym na kredyt, a ja po slubie dostane w spadku czesc majatku rodzinnego ktora jest na pewno sporo wyzsza niz przecietna wartosc przecietnego mieszkania. On jest tego swiadomy, nie dalo sie w pewnym momencie tego przed nim ukryc. Dla niego posiadanie wlasnego samochodu to obciazenie z ktorym ma nie lada problem, nie powiedzial mi tego, ale podejrzewam (zaslyszalam cos w spoldzielni) ze mieszkanie jego rodziny jest zadluzone. Moze nie duzo, pare tysiecy, ale dla niektorych to moze byc spora kwota. Co do jego zachowania to traktuje mnie jakby troche lekcewazaco. Ostanimi czasy uslyszalam takie slowa w zdenerwowaniu "co ty z tym ku/rwa zrobilas (z dzwonkiem przy telefonie)" albo "wez juz ku/rwa przestan jeczec". Potrafi tez naskoczyc na mnie z pretensjami jak sie zachowuje bo nie mam dla niego czasu tak ze awantura na caly dom i wychodzi z hukiem drzwi. Zalil sie tez przy czlonkach rodziny na moje zachowanie w mojej obecnosci. Nigdy nie slyszalam za to zeby zwracal sie tak zle do swoich czlonkow rodziny, dla nich jest aniolkiem, a dla mnie coraz czesciej robi sie gburowaty. Czasem jest ladnie, pieknie, a czasem tak jak wyzej Prosze napiszcie swoje doswiadczenia z takimi facetami i co radzicie

Gość gość
bił cie dzwonem po japie i kazał ci się uspokoić normalny facet

Gość gość
Chodzi mu o kasę, o nic więcej.