Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłam już nadzieję

Polecane posty

Gość żw24
Nie no jasne, trzeci chyba raz napiszę, że to co piszesz to prawda, męski margines na portalach psuje nam opinię na całej linii... Ale nie zmienia to faktu, że Piaskowy miał powody do oburzenia, bo jednak pojawiały się momenty, że po prostu wszystkie babki takie wspaniałe a faceci to ogólnie dno i 3m mułu -.- I to już jest skrzywiona perspektywa (w tym przypadku skrzywiona przez tych dewiantów), bo to wszystko jest znacznie bardziej skomplikowane i jak zawsze powtarzam, po prostu jesteśmy siebie warci ^^ I rozumiem też, że w Polsce i ogólnie biedniejszych społeczeństwach kobiety sprawiają wrażenie jakby bardziej się starały, a tu trzeba wejść w kwestie biologii, ewolucji zwiedzić trochę świata, obserwować i zrozumieć jak to wszystko jest cholernie złożone... Grunt, że się powoli wyjaśnia ;p

Gość gość
żw24 dziś tylko problem w tym, że w tym wątku tylko jedna pani wypowiedziała się tak negatywnie o "wszystkich" facetach na portalach randkowych, a pan Piaskun zwalił na wszystkie i wszystkie w ten sposób ocenił, co nie jest ani fajne, ani normalne. Jakoś nie zauważyłam, by wszystkie kobiety w tym "kółku wzajemnej adoracji" obrażały facetów.

Gość Piaskun
@ żw24 dziś Ani Polska nie jest biednym krajem, ani tutejsze dziewczyny za bardzo się nie starają. 00 @ gość dziś Drogi unus multorum gościu. Jakoś ciężko stwierdzić ile tu kobiet pisze i kto jest kim, jednakowoż ono stwierdzenie o które poszło nie było przypadkiem jednostkowym.

Gość gość
Drogi Piaskunie, wiem, że ciężko stwierdzić, który "gość" kryje się pod którą wypowiedzią. Ale bardzo łatwo można sobie z tym poradzić - np. tak jak ja w całym tym wątku, albo jak Ty w ostatnich wypowiedziach - dając odnośnik do wypowiedzi z konkretnej godziny. Jak widać - chcieć, to móc. Więc za pierwszym razem ewidentnie nie chciałeś i wypowiedź miała urazić wszystkie zgromadzone tu panie.

Gość gość
Skorzystaj z tekstu taki może

Gość gość23
Kurła kiedyś to było... xDD Panie nie ma co spuszcac głowy w dół i przyjmowac porazki. Jako kobiety macie łatwiej kogoś znaleźć, bo facet to głupi jest ;) spojrzysz takiemu w oczy, uśmiechniesz sie i głupieje taki z miejsca ;) Sam jestem facetem więc wiem co wchodzi nam w głowę szybciej niż cokolwiek na tym świecie :-) Fakt nie jest łatwo znaleźć kogoś ciekawego i na poziomie ale samo się nie znajdzie, nie przyjdzie do drzwi.

Gość żw24
Względem zachodu jest biedna i w porównaniu do kobiet na zachodzie Polki są super zadbane...

Gość gość
Kkkkkkjjkk