Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj u ginekologa i powiedział ze muszę odpoczywać bo moja szyjka macicy ma 2,5cm .. co to znaczy

Gość gość
To znaczy, że wlozysz tam tylko dwa palce :classic_cool:

Gość gość
Ale gdyby to było rozwarcie to chyba już rodzę nie ?

Gość gość
w tym czasie zorientowalam się, że jestem w ciąży. W końcu przyjechał do mnie ale ja się ukryłam wisy KATEGORIE w dziale: Uczucia Zaszłam w ciążę z księdzem (59) Odpowiedz Zaszłam w ciążę z księdzem załamana OdpowiedzOceń temat: załamana Środa, 27 czerwca 2007 (18:58) Rok temu poznałam wspaniałego faceta. Był z innego miasta niż ja ale często do mnie rzyjeżdzał. Zakochaliśmy się w sobie bez pamięci. Po kilku tygodniach znajomości poszliśmy ze sobą do łóżka. Było nam wspaniale. On mało o sobie mówł, był zamknęty w sobie. Myślałam, że taki ma po prostu charakter... Kiedyś nie widzieliśmy się dwa tygodnie i postanowiłam zrobić mu niespodziankę i go odwiedzić w jego mieście. Dodam, że był to pierwszy raz ponieważ to on zawsze przyejżdżał do mojego miasta w sprawach służbowych. Nie znałam jego adresu domowego tylko adres jego pracy. Kiedy tam poszłam okazało się że jest to plebania a on jest... księdzem. byłam w szoku. Nie chciałam uwierzyć...poszłam do kościoła a tam on odprawiał mszę. Usiadłam w jednej z ławek i zaczęłam płakać. W pewnym momencie on mnie dostrzegł. Zobaczyłam przerażenie w jego oczach i chyba smutek. Nie chciałam z nim rozmawiać... uciekłam z tamtąd.

Gość gość
A może na temat ?