Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastasya

Porywacielu, czekam na Ciebie:)

Polecane posty

Gość Anastasya

Porwij mnie, tul i szepcz do ucha słowa pełne miłości:) I zapomnij o niej [zły] :p

Gość gość
Kolejna debilka pokroju brokułsrajd na pokładzie:o

Gość gość
o kim ma zapomnieć?

Gość gość
Prut prut już biegnę Cię porwać.:-)

Gość gość
Anastazjo, tylko, jeśli lubisz seks analny i biczowanie.

Gość gość
podszyw, porywaciel nie pruta, mało tego, on nawet nie sra:D

Gość gość
Haha :D

Gość gość
Oczywiście, że nie sram, gdyż przed zawsze robię lewatywę. P.

Gość Anastasya
Mój apel kierowany jest do Porywaciela, a Wy wstrętne pokurcze, won na tematy zakładane przez babę tygrysa:p

Gość gość
pierdu

Gość gość
To ja. Porywaciel. Właśnie zesrauełem się w gacie ☺️

Gość gość
Idź żryj się z brokułem o chłopa:D

Gość gość
Brołken Brołkuł z gangu piździaków.

Gość gość
prut prut porywacielu

Gość gość
Kim jesteś, Autorko?:)

Gość gość
Ruską krasawicę reaktywowali ,hahahahhahaha tam zrobiła karierę ,więc myślą ,że i tu jej się uda hahahahahhaahha Na Atlantydę z nią ! Nie chcecie ? Za mało profili macie na kafe ? Stary dziadu wszystkie już swoje profile tu obs*ałeś ,potrzebujesz nowych ?

Gość Anastasya
gość dziś X Bełkot. Następnym razem gdy będziesz chciał coś napisać, powstrzymaj się od alkoholu. Ale w sumie pewnie i na trzeźwo bełkoczesz, więc co za różnica:D

Gość Anastasya
Kim jesteś, Autorko?usmiech.gif X A Ty?:)

Gość gość
Nastusia śliczna się pojawiła hahahahhahaha ,ogoliłes się dziadu ,gacie zmieniłeś ,czy od tygodnia w tych samych siedzisz ? Bo przecież obskoczyć tyle profili na wszystkich forach / na Atlantydzie naliczyła ich ze siedem ,ale z pewnością jakieś pominęła/ a jeszcze o interesy dbać musisz ,to przecież na to czasu potrzeba ,czyż nie ?

Gość gość
O 22:09 nie wnerwiaj się tak dziadu ,bo to bełkotem nie jest i wszyscy wiedzą o co chodzi ,poza tym przyszedłeś na podryw ? Facetów chcesz zwerbować do swoich interesów ? Trójkąciki będziecie uprawiać ? Bo sam mordy swojej nie wystawisz ,a i sprzęt masz bezużyteczny ,szukasz młodych ?

Gość Anastasya
gość dziś X O ile dobrze zrozumiałam, albo bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem, masz poważne problemy z sobą, a najpewniej i jedno i drugie. To już nie mój interes. Nigdy nie pisałam na innych forach prócz tego, a jestem tu od niedawna. Chcę skontaktować się z jednym facetem który tu pisze, to wszystko. Reszta mnie nie obchodzi. Życzę Ci zdrowia, przyda się z tego co widzę:D

Gość gość
Autorko, ponawiam pytanie. Kim jesteś? Bo ja, zdaje się jestem tym, którego wzywałaś:)

Gość Anastasya
Witaj, Porywacielu:) Jestem samotną dziewczyną, która chciałaby Cię poznać:) Bardzo spodobało mi się jak pisałeś do... wiesz kogo. Może i do mnie zechcesz kiedyś tak pisać?:)

Gość gość
Ty tak na poważnie? Powiedz, jesteś funkcjonariuszem państwowym, który chce udaremnić planowane przeze mnie porwanie pewnej kafeterianki;) czy może chcesz wspomnianej dziewczynie tylko zrobić na złość zaczepiając mnie?:o W końcu zadałaś sobie wiele trudu żeby mnie dorwać i już sam nie wiem, co o tym myśleć.

Gość Anastasya
Tak, poważnie piszę:) Nic z tych rzeczy, nie obawiaj się mnie. A do niej nic nie mam, naprawdę. Nawet w pewnym sensie jesteśmy podobne. Naprawdę jesteś Porywacielem?:)

Gość gość
Powiedzmy, że Ci wierzę:) Tylko stawiasz mnie w mało komfortowej sytuacji:o Widziałem Waszą sprzeczkę. Do czego to doszło.... dwie piękne panie kłócą się o porywaciela:D Owszem, jestem nim. Nazwisko: Porywaciel Zawód: porywaciel Wykształcenie: magister, Wyższa Szkoła Porywu & Podrywu Specjalizacja: aseksualne dziewice, tradycyjne techniki kidnappingu Znaki szczególne: czarne ubranie, kominiarka, rękawiczki:D

Gość Anastasya
Oj tam, oj tam, chyba nie widziałeś mnie w prawdziwej akcji, Porywacielu;) To było tylko takie przekomarzanie się:) No to już teraz nie mam wątpliwości, naprawdę jesteś tym, którego chciałam poznać:D

Gość gość
Miło mi się z Tobą pisze, ale muszę kończyć, bo rano trzeba wstać:( Może jeszcze się tu spotkamy? Tylko pamiętaj, już mam taką jedną na oku:D

Gość Anastasya
Cała przyjemność po mojej stronie, Panie Porywacielu:) Spotkamy się i to jeszcze nie raz:) Nie bądź tego taki pewny, bo możesz jeszcze zmienić plany:D Miłych snów, Porywacielu, pa pa:)