Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcasdtrhr

Rozmiar penisa a rozpoczecie wspolzycia

Polecane posty

Gość zxcasdtrhr

witam. wiem ze to forum dla kobiet ale juz nie wiedzialem gdzie sie zglosic. mam 19 lat i na moj gust malego penisa. z tego powodu boje sie rozpoczac wspolzycie seksualne. ma 13cm dlugosci we wzwodzie i ok 13cm obwodu i wydaje sie byc mega krotki. czy to powod do wstydu? https://imgur.com/a/VaxUwb5

Gość gość
bardzo ladny a i dlugosc w sam raz :) skad jestes?

Gość zxcasdtrhr
okolice krakowa

Gość zxcasdtrhr
nie jestem az taki tepy ;p

Gość gość
Bardzo mały niestety ;/ i masz chyba stulejke kociaku nie? bo główki nie możesz odsłonić ;/

Gość gość
Mam zupełnie odwrotnie /prawda!/ jest bardzo duży, nie podam wymiarów bo i po co? Mam z nim problemy, kilka dni temu w sobotę rozebrałem kobietę, zobaczyła go i szybko się ubrała. Wybacz ale na takiego nie jestem gotowa, to jej słowa. Skończyło się na minetce i tym że ustami i ręką zrobiła mi dobrze. Kiedyś mi jedna niby w żartach powiedziała że z takim to do krowy. W moim trzydziestoparoletnim życiu 2 kobiety"dały radę". Było i tak że po wsadzeniu samego łba musiałem z nią jechać na pogotowie. Wolałbym mieć 14-16cm i spokój.

Gość gość
Nie jest taki zły. Polska norma. Wiekszość ma członki o wielkości 14-15 centymetrów ale prawdza jest taka, że liczy sie praktyka. Jesli jesteś kiepski w te klocki to nawet Ci duża knaga 20 cm nie pomoże. A jeśli już masz takie kompleksy to wypróbuj tabletek na powiekszanie. Dobre są penis complete.

Gość gość
zxcasdtrhr dziś podoba mi sie Twoj :) jestem ze slaska i chetnie bym z toba :)

Gość gość
gość dziś skad jestes ?

Gość gość
Z Sudanu

Gość gość
Z Sosnowca

Gość zxcasdtrhr
stulejki nie mam ;p

Gość zxcasdtrhr
skora normalnie schodzi cala z zoledzia tylko mam jakby za duzo skory i to tak troche wyglada :D

Gość zxcasdtrhr
w sumie nadal nie wiem czy zadowole tym jakas kobiete :p

Gość gość
Patrzę sobie na skład tych tabletek jakie zaproponowałeś ale czy przypadkiem nie są to tabletki na erekcję? I czy można je brać w tym wieku?

Gość gość
zxcasdtrhr wczoraj podaj maila to sie przekonamy

Gość gość
A z jakiego powodu niby nie można brać w tym wieku? Nie jest to sildenafil, którego praktycznie nie powinno się brać bez powodu z uwagi na jego działania uboczne jednak tabletki z Largininą spokojnie można przyjmować i nie powinny zaszkodzić. Działają pozytywnie na erekcję i przez to właśnie wynika ich działanie powiększające. Po prostu więcej krwi podczas erekcji napływa do członka, dzięki temu ciała jamiste znacznie bardziej się powiekszają. I w trakcie 2-3 miesięcy następuje wzrost członka. Członek może być taki sam w spoczynku ale jest większy w trakcie erekcji.

Gość gość
Chłopie, nic się martw. Zadowolisz nim prawie każdą normalną kobietę (prawie bo niektóre to muszą mieć w sobie 20cm pałę bo są tak rozjechane)

Gość gość
Z tego co wiem to tylko operacja jest w stanie powiększyć członka o 5 cm...

Gość gość
podaj maila

Gość gość
No i dobrze myślisz. ale nikt tutaj nie pisze, że tabletki są w stanie powiększyć pe.nis.a o 5 cm. Nie ma co tutaj marzyć o takim powiększeniu bo raczej nie będzie ono możliwe. Operacja może i takie powiększenie daje ale czytaliście sobie o efektach niepożądanych zabiegu? Można mieć przez niego potem poważne problemy z er.ekc.ją, których nie życzę nikomu... Tabletki dadzą powiększenie rzędu 3 cm w długości i na grubości. W trakcie kuracji 3 miesięcznej. Trzeba brać je przy tym regularnie.