Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam twoja strategie :)

Polecane posty

Gość gość

Dlatego nie dam sie nabrac na twoje denne manipulacje :)

Gość gość
Strategia Gościa.

Gość gość
Moze znasz,a moze wydaje ci sie ze znasz.

Gość gość
Nie wydaje :)

Gość gość
Strategie są dobre dla tępaków. Wymyśli taki strategię, a potem wielce się zdziwi jeśli nie działa. Jak to, dlaczego, przecież była strategia a efekt żaden. Taki mądry jestem a rzeczywistość się do mnie nie nagięła. Jak ona tak mogła??? :D Trzeba mieć giętki umysł i doceniać przeciwnika którego się atakuje, ale ty musiałbyś przyznać, że kobiety mają więcej inteligencji od ciebie. Na to już cię nie stać.

Gość gość
Gdyby moja strategia była kiepska, to w tej chwili robiłabyś mi loda i mogła odtrąbić sukces . Tymczasem przewidziałem każdy twój ruch i trzymam cię na kagańcu . Przegrałaś , wszytko przegrałaś co było do przegrania. Myślałaś, że coś ugrasz ? Na nic twoje wysiłki .

Gość gość
Nic z tego nie wynika.

Gość gość
Myślałaś, że coś ugrasz ? X Wg Ciebie co na przykład?

Gość gość
Ślub dla pieniędzy? A jak się gra w tą grę? Byłbyś cudowny nawet bez tych miliardów, które zapewne posiadasz, tak więc wielki zonk...;) A jeśli uważasz inaczej, to oczywiście sądzisz iż każda, która Ciebie "kochała", tak naprawdę udawała, tylko po to, by zdobyć twoją kasę. Uważasz też, iż niemożliwe jest kochać Cię bez pieniędzy? Musi być Ci bardzo przykro, mnie również jest .

Gość gość
Jasne, ja tez mogę powiedzieć po fakcie że przewidziałam każdy twój ruch i wodzę cię na smyczy :D Znowu o lodach? Jesteś żenująco nudny i odraążjący. Pisałam ci już setki razy że ode mnie tego nie dostaniesz. Brzydzę się tobą i pluję na twój zboczony ryj. A kasą możesz się udławić.

Gość gość
No to teraz mogę ci zdradzić, że nie stosowałam żadnej strategii, a ty znowu miałeś i masz urojenia.

Gość gość
Przegrałaś , wszytko przegrałaś co było do przegrania. Myślałaś, że coś ugrasz ? Na nic twoje wysiłki . x Ja przegralam ? A to dziwne,bo mi sie dobrze wiedzie a ty z kolei odchodzisz od zmyslow ze zlosci.Tak sie nie zachowuje osoba,ktora wygrywa :)

Gość gość
Ale o co chodzi.Ja robie swoje,inni swoje.

Gość gość
Przegrałaś , wszytko przegrałaś co było do przegrania. Myślałaś, że coś ugrasz ? Na nic twoje wysiłki . x Na nic moje wysilki ? Jestem innego zdania.Mimo tylu prob ponizenia mnie i zniszczenia psychicznie jak i fizycznie sie nie poddalam,a dopoki to nie nastapi nie bedziesz mogl mnie zniszczyc i doskonale o tym wiesz.