Gość Ancelote Napisano Listopad 22, 2018 Dowód pożyczki To świadectwo może cię zmienić i uczyć o pożyczkach. Jestem kobietą z trójką dzieci. Od śmierci mojego męża znalazłem się w kłopotach. I miał dużo długu do zapłacenia przed końcem stycznia i założył własny biznes. Pytałem moich sąsiadów i pomagałem mojemu bankowi, ale ludzie nie chcą mi pomóc; Miałem poważne kłopoty. Odpowiedziałem na kilka ofert pożyczek w Internecie i dwukrotnie zostałem oszukany. Ale aby kontynuować moje badania, przeczytałem zeznanie pożyczki, które mówiło o uczciwej i poważnej kobiecie. Ta kobieta skontaktowała się w imieniu Marie Fiedler i pomogła mi z pożyczką w wysokości 800 000 €. Gwarantuję, że otrzymałem pożyczkę tylko w zeszłym tygodniu i dzięki tym pieniądzom mogłem zapłacić moje rachunki. To prawda, że zgodziłem się zapłacić za te pieniądze i nieźle, że inni oszustów. Jeśli chcesz udzielić pożyczki, doradzić i poprowadzić cię do tej kobiety, a nie będziesz zawiedziony. Tam masz swój adres e-mail: mmariefiedler@gmail.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach