Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa mama 1

Czy to nietolerancja antybiotyku?

Polecane posty

Gość Szczęśliwa mama 1

Witam wszystkie mamy we wtorek 1,5roczny syn dostał antybiotyk Ospen 750 .odkąd bierze ten antybiotyk jest rozdrazniony,w nocy budzi się i strasznie płacze jak by coś go bolało goraczka nadal się pojawia czy to znaczy że dziecko nie toleruje tego antybiotyku i poprosić lekarza żeby zmienił

Gość gość
znaczy ze dziecko jest chore , a nie ze antybiotyk zły. Ty jak jestes chora to nie denerwuje cie np ciagły katar, uporczywy kaszel itd? Wiadomo nie bedziesz płakać w głos, ale dziecko inaczej nie moze powiedziec ze się zle czuje.

Gość Szczęśliwa mama 1
No ma gardło zaczerwienione i gorączkę wcześniej tak sie nie zachowywał nic go nie bolało nie budził się tak w nocy z krzykiem a odkąd ma antybiotyk to straszne są te noce

Gość gość
ma gardło zaczerwienione i gorączkę i na to antybiotyk dostał? Chociaż u mnie w przychodni też taka pokrecona pediatra jedna, ze jak idziesz z katarem to antybiotyki wypisuje:D Jezeli o jedeyne dolegliwości to lepiej zmien lekarza:x

Gość Szczęśliwa mama 1
No tylko na to dostał innych dolegliwości nie miał a lekarza właśnie zmieniłam i u niego byłam bo wcześniejszy zaczął pić i na na kacu dzieci leczył odkąd żona to zostawiła dlatego zmieniliśmy a tego wszyscy chwalą że dobry pediatra u mnie w pracy menadzerka mi to poleciła bo sama z synem do niego chodzi