Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona109

Kryzys w związku

Polecane posty

Gość Iwona109

Witajcie, pisze z prosbą o poradę. Od pewnego czasu w moim małżeństwie nie dzieje się najlepiej, a dokładniej przechodzimy kryzys przez zdradę mojego męża. Myślałam długo nad tym co dalej i postanowiłam dać szansę mu na naprawę, w końcu jesteśmy razem już 15lat. Wiem, że długo będę się zmagać z ponownym zaufaniem mu. I tu mam do Was pytanie, czy ktoś z Was z takim problemem poszedł na terapie dla par? Czy to pomogło i ma sens taka terpia?

Gość gość
a co on na to wszystko?

Gość Teppic   No1
Ty to wiesz najlepiej, autorko, czy terapia jest wam potrzebna. Potrzebna jest ludziom, którzy sami nie znają się na sobie nawzajem na tyle, żeby załatwić to w 4 oczy. Bywa.

Gość gość
Jesli tego potrzebujesz, to mu zaproponuj. Widac nie przerobilas jeszcze tego tematu do konca.

Gość Aleksa71
Jest to ciężki temat, ale da się przez to przejść po swoim doświadczeniu mogę powiedzieć, że terapia dla par na którą się regularnie chodzi i co oczywiście chce się współpracować działa cuda. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic, to polecam Ci poradnie z dobrym psychoterapeutą do którego sama chodziłam https://psychocentrum.pl , organizują też grupy wsparcia.

Gość Matylda221
Osobiście nie zmagałam się z takim problemem, ale moja przyjaciółka przechodziła przez podobną sytuację co Ty. Powiem Ci, że z mężem była na terapii, chodziła regularnie przez kilka miesięcy, a dziś są szczesliwą parą.

Gość Teosia1
Aleksa71 odnośnie https://psychocentrum.pl u którego psychologa na terapii byłaś? Ten temat co napisała autorka jest mi znany i również szukam pomocy w Warszawie.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość Aleksa71
Teosia1 w psychocentrum byłam u Pani Agnieszki. Warto też poczytać ciekawe artykuły w tym temacie na ich stronie.