Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprawiedwojki

Karmię piersią i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość olka

Jak zanika Ci laktacja to znaczy, że ogranizm nie daje rady żywić płodu, Ciebie i jeszcze dziecka. Słuchaj swojego organizmu, nic na siłe.

Gość Gosc

Oj tam,napiszcie do hafiji, ona przecież wie wszystko. Jak to pijecie herbatki na laktacje? Jak to jakieś witaminy bierzecie? Wyrodne matki! Nie wolno! Na pewno robicie coś źle, przecież mleczko musi być, nie chcecie, nie staracie się! Nie ma,że pokarm zanika! To wasza wina! O,wy leniwe! Nie poświęcacie się należycie! Co z was za matki?? 

No. Tego typu kretynskie teksty wyczytala u hafiji  moja bliska kolezanka plus równie idiotyczne teksty innych osób. Skończyła w szpitalu z ciężka anemia, osłabieniem organizmu i depresją. 

Gość uwielbiamzimie

Mam teraz duże problemy z laktacją i nie sądzę, aby to była moja wina, a tym bardziej nie zostawię tego. Wiem, że można super poprawić laktację, więc szukam najlepszego dla mnie sposobu:)

Gość świątecznywieczor

uwielbiamzime jeśli próbowałaś już różnych sposobów, a nic nie dały, to może wypróbuj środki na laktację? Jest tyle pozytywnych opinii o nich, więc warto spróbować:)

Gość Gość

Boże co za durne baby a zwłaszcza ta jedna co kazała robić pod siebie i karmić. Przecież to już jest choroba psychiczna. Rozumiem karmić ale granicach rozsądku a nie kosztem siebie. Organizm po ciąży wyczerpany i jeszcze karmić, przecież to można zejść,ja miałam po jednej ciąży organizm tak wyczerpany że mi musieli krew dotaczac a tu 2 pod rząd + karmienie kosztem własnego zdrowia,herbatki dupatki byle wycisnąć jak najwięcej z siebie. Chore.

Gość mamaprawiedwojki

Dziękuję wszystkim za porady:)byłam u lekarza, nawet wybrałam do poradni laktacyjnej i muszę po prostu o siebie zadbać. Mniej stresu, więcej wypoczynku, cieszenia się macierzyństwem i oczywiście, zdrowa dieta, i saszetki na laktację nie zaszkodzą, a pomogą, więc mam je brać. Może za mocno się zaczęłam stresować całą tą sytuacją:/

Gość zimowamama

Super, że wybrałaś się do lekarza i zawsze warto zadbać o swoje zdrowie. A dieta i saszetki na laktację to podstawa walki o laktację (pewnie prolaktan będziesz brała, to popularny środek). Więc życzę powodzenia!!