Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Zdradza mnie

Polecane posty

Gość gość_nn

Na samym początku dodam, że już opisywałam tutaj moją historię, ale niektórzy okazali się bardzo chamscy i zarzucili mi wiele nieprzyjemnych rzeczy. Ta historia niestety jest prawdziwa chociaż mam nadzieje, że jeszcze dla mnie zakończy sie dobrze. Kilka miesięcy temu mój obecny chłopak zostawił swoją dziewczynę dla mnie. Już tydzień po ich rozstaniu zaczął do niej ciągle wydzwaniać, a ona nie odbierała. Potrafił do niej dzwonić codziennie przez kilka tygodni i prosić ją w smsach żeby odebrała. Jak mógł sie tak upokarzać? Dopiero po jakimś czasie zdecydowała się odebrać i wymyślił jakiś głupi pretekst....wymyślił sobie cos tylko po to, żeby z nią gadać!!!! On nawet nie miał blokady w tel i zawsze w nocy jak spał wszystko czytałam, nawet to co pisał z kumplami, stąd wiem duzo rzeczy. Wymyślił coś żeby do niej zadzwonic. Potem dopiero się zaczęło...widziałam, że często wchodzi na jej profil na instagramie i oglada jej zdjęcia....to bylo straszne.....po co on to robił? Przecież miał to definitywnie zakończyć, a podniecał sie tylko na widok jej zdjęć ! Jakiś miesiąc temu albo trochę wcześniej bardzo pozno w nocy napisała do niego tylko jednego smsa, przeczytałam go....napiasala zeby do niej wrócił...wiecie co on zrobił ? zaczął do niej dzwonić kilka razy aż odebrała i sam zaproponował jej spotkanie o 2 w nocy!!!! nagle wyszedł z mieszkania, zostawił mnie samą i pojechał sie z nią spotkać...wrócił po kilku godzinach....dzien pozniej podsluchalam jak mówił kumplowi, ze sie wtedy z nią przespał i nie moze o niej zapominiec....nie mogłam tego przezyc , załamałam sie...wyobrazcie to sobie, wyszedł w nocy z mieszkania po to zeby kochać sie z byłą......przeciez to koszmar i poniżenie dla kobiety.... zaczęłam imprezowac, unikałam go bo nie moglam na niego patrzec. Dwa tygodnie pozniej dostalam smsa od jego kumpla " Zgadnij gdzie twój chlopak spędził wczorajszą noc, ze swoją byłą i mówił jak mu było cudownie, powiedział, że grzał ją do rana". To był dla mnie cios, jak wy byscie sie poczuły na moim miejscu???? a jeszcze gorsze było to, że nawet sie z tym nie krył i zabierał ją w miejsca publiczne do jego znajomych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można???? zabrał ją na urodziny do kolezanki a ja w tym czasie siedziałam w domu i na niego czekałam jak głupia, przy swoich kumplach ją tam całował, dowiedziałam się o wszystkim. Wrócił tego samego dnia wieczorem, zapytałam gdzie był, okłamał mnie oczywiście i zaczęliśmy się kłócić....nagle on krzyknął "Agata , przestan ", a Agata to właśnie imie jego byłej...już było wszystko dla mnie jasne. Zdradza mnie z nią cały czas, nawet w mojej obecności ciągle o niej myśli. Teraz dowiedziałam się jeszcze czegoś strasznego. On pojechał do Holandii na dwa miesiące i ten jego kolega, który mi wszystko donosi wysłał mi screeny z ich rozmów , że on chce ją tam do siebie ściągnać na jakiś czas, nawet powiedział jej , ze jej bilet kupi!!!! To juz szczyt wszystkiego, on chce ściągnąć do siebie swoją kochankę a nie mnie !! nawet dostałam nagranie głosowe mojego jeszcze chłopaka jaki to wkurzony jest i zazdrosny jak inny sie do niej przystawia i co to on mu nie zrobi....wiecie jak sie poczułam jak on mówil , ze załatwi kazdego, który sie do niej zblizy....jak idiotka. Ośmieszył mnie, oboje mnie ośmieszyli zabawiając sie w towarzystwie innych, za moimi plecami! To jest koszmar, jak on mógl sie z nią spotykać, sypiać z nią , całować przy innych i teraz on chce zeby ona do niego tam pojechała. W dodatku jest o nią zazdrosny. Co ja mam robic? Jak ona moze byc taką ...........nawet nie dokoncze???? Nie moge pozwolic na to zeby ta idiotka mi go zabrała, co mam robic ?????? Pomocyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę o szczere opinie ale bez obrażania mojej osoby

Gość gość
Dam Ci szczerą radę. Weź sporej wielkości gó\wno i wszamaj je aż Ci się uszy zatrzęsą.

Gość gość_nn
słucham????? potrzebuje normalnej rady, rzetelnej a ty mnie obrazasz bez powodu

Gość gość
On tylko mówi co sam robi w takich sytuacjach a ty sie obruszasz.

Gość gość
Moja droga, to jest normalna i dobra rada. Zrób tak jak Ci napisałem a przekonasz się, że problemy znikną jak ręką odjął. Śmiało, weź łyżeczkę i rozpocznij ucztę:)

Gość gość
hahahahahahaha ale sie z ciebie śmieją ;) ale tak serio to co mamy zrobic? zmusic go zeby z tobą byl?

Gość gość
Czytalam twoj poprzedni watek. Ludzie dobrze ci radzili. Do ciebie nic nie dociera. Bylas opcja ratuj. Wiedzialas od samego poczatku, bo nie kryl sie z tym. On nie chce byc z toba. On. Dziewczyna nie ma tu nic do rzeczy. To jego decyzja. Ty pogodz sie z tym. Kolega jest obrzydliwy, ze tak ci donosi i podsyca u ciebie emocje. Bierz zimne kapiele, wez sie za prace fizyczna, za szydelkowanie, druty. Cierpliwosc, cierpliwosc. Alkohol ci nie pomoze. Stan realnie do rzeczywistosci. Kiedys na wszystko zalecali lewatywe. Moze to dobry pomysl. Zajmiejsz sie swoja pupa i przejdzie ci "slepota". Zycie. Ell.

Gość gość
Spierrrrr!

Gość gość_nn
jego kumpel mi donosi bo on sie zakochal w tej szmacie a ona go nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiecie to, juz kolejny jego kumpel jest nią zauroczony! co oni w niej widzą!!!! a wiedzie co moj chłopak mu wczoraj powiedzial jak sie dowiedzial ze zadzwonil do Agatki? "na co ty liczysz" jak mam to rozumiec?

Gość gość
Jestes detektyw Kwas? Gdybym byla facetem to bardzo szybko ucielabym z toba kontakt. Ty mozesz byc nieobliczalana, msciwa i zdesperowana. Wtedy czlowiek jest grozny. Po co z taka desperatka wchodzic w relacje. Od takich kobiet trzeba trzymac sie z daleka. Ell.

Gość gość_nn
ale ona mu włazi do lozka jak lafirynda, w dodatku kazdy sie w niej kocha a ta sie uparla na mojego faceta

Gość gość
Buahahaha znowu ta desperatka. Nie odpisujcie jej bo nawet jeśli to nie Provo to i tak nic do niej nie dotrze, już się popisała swoją nieprawdopodobne głupota w poprzednim temacie. Szkoda strzepić klawiatury

Gość gość_nn
czekam az ktos w koncu stanie po mojej stronie i napisze ze on mnie kocha a nie ją

Gość gość
Ona mu włazi do łóżka? Przecież pisałaś, ze ona tylko pstryknie, a on do niej pędzi o drugiej w nocy, a ciebie zostawia. To ty włazisz mu do łóżka, w którym wcale nie ma dla ciebie miejsca. Naprawdę tego nie widzisz?

Gość gość_nn
poleciał do niej bo jest pojebany!!!!!!! jak mógł to zrobic? przeciez mogl kochac sie wtedy ze mną a on poleciał do niej, napisala tylko dwa slowa

Gość gość
tam nizej jest ten sam post...dodala go jako SANEL

Gość gość_nn
oczekuje od was rad jak go odzyskac, co zrobic zeby do niej nie odszedl

Gość gość_nn
boze jakie to żenujące, zapytał tą wywłoke czy go kocha, normalnie zaraz zwymiotuje, on naprawde upadł niżej niz sie da, płaszczy sie przed nią jak niewolnik, on sie upokarza, nie ma honoru i godnosci, tak samo jak ona, są siebie warci

Gość gość
17.30 uważasz, że ktoś uwierzy w to, że Ela tak jęczy i to za Kubusiem? Kubuś chciałby żeby tak było, chciałby mieć porządną kobietę, szanowana na świecie z wyjątkiem satanistów, ale oni wiadomo za co jej nienawidzą, ale.może sobie pomarzyć, on może mieć tylko taka, dzięki znajomoości z którą naxywaja go frajerem, że ją chciał a on sobie tworzy równoległa rzeczywistość, że ma normalna i porządną kobietę. Jakubie nie pochlebiaj sobie, jesteś zboczeńcem i psychopata, życzę Ci zmiany na lepsze, ale taki jaki jesteś mnie nie interesujesz.

Gość gość
On traktuje cię jak szmatę a ty jeszcze chcesz żeby wrócił,nie mam słów,naprawdę,sorry ale większej idiotki od ciebie nie widziałam

Gość gość
Nie rozumie dlaczego tak brzydko wyrazasz sie o tej drugiej dziewczynie. To ciebie traktuje jak szmatę nie ją. On ją kocha i nie przestanie, a ty bylaś zabawką. Pojawilas się w chwili gdy sie rozstali, ale ich uczucie jest nadal. Więc czego ty oczekujesz? Wycofaj sie i daj im szansę bycia razem. Ty zacznij żyć na nowo ale z dala od niego. Taka jest dobra rada.

Gość gość_nn
czemu mnie traktuje jak szmate?

Gość gość_nn
ale zrozumcie ze ja go kocham!!!! nie moge zyc bez niego, zawsze o nim marzylam, ale on latał za nią całe zycie, wszystkie dziewczyny zostawiał dla niej, a ja go kocham, jak mam sie z tym pogodzic???? dlaczego piszecie, że on ją kocha a nie mnie ;( mam do niej pretensje bo go UWIODŁA, zaciągnęła go do łóżka

Gość gość
"Jestes detektyw Kwas" hahaha mysle że ona jest raczej jak Wieńczysław Nieszczególny :F

Gość gość_nn
jaki detektyw ? jaki wieńczysław? o co chodzi?

Gość gość
Ona go uwiodła? Z tego co napisałaś na początku wynika, że to on ją uwiódł.....O co ty ją obwiniasz? O to, że twój jeszcze niby facet woli ją i sam z własnej woli za nią biega? Czy to jej wina? Po prostu nadal ją kocha i tyle

Gość gość
Myśle że autorka jest nieobliczalna i zachowuje się jak psychopata. Chore

Gość gość_nn
ja jestem psychopatką? zostałam oszukana przez własnego faceta, ze chce byc ze mną, że o niej zapomina, ze wszystko z nią konczy a tymczasem kilka dni po ich rozstaniu juz do niej wydzwanial. Zostałam przez niego perfidnie zdradzona w najgorszy mozliwy sposób, ośmieszał mnie przy wszystkich jak sie z nią pokazywal publicznie. Zrozumcie co ja przezywam i jak ONI mnie skrzywdzili

Gość gość
Myślę tak samo, to wariatka, tamta dziewczyna jest w niebezpieczeństwie