Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciolka chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam problem. mój chłopak ma przyjaciółkę o która jestem szalenie zazdrosna. Nasza znajomość zaczęła się dość nietypowo i ta przyjaciółeczka była ciagle obecna. Od razu dodam ze się nie polubiliśmy ;] ;p ciagle zazdrosna, mówiła ze mój chłopak jest tylko jej. Żart czy nie, ale jednak ;p non stop konwersacje, smski, spotkania. Po pewnym czasie to trochę ucichło - po wielkich awanturach. Koleżanka znalazła sobie faceta, z którym zrobiła sobie dziecko po miesiącu ;p no i szczęśliwe małżeństwo teraz (już prawie rok) i bachorek przyszedł na świat. Nie dość ze znalazła sobie imiennika mojego lubego, to jeszcze bachor urodził się w dzień moich urodzin. Przyciaiolka jednak non stop pisze, zamiast zająć się bachorem to ciagle ciagle pisze do mojego. Co o tym myślicie?? ;]]

Gość gość
Że ci współczuję bo takie suki przykacioleczki to najgorsze świnie.

Gość gość
I cie podziwiam bo ja dawno bym sobie dała spokoj z gościem który ma tak naprawdę 2 baby

Gość gość
Dziewczyny doradźcie no

Gość gość
19. 51 dokladnie. Coś nie chce mi się wierzyć że on jest Tobie wierny... Powinnaś to sprawdzić i chyba jedyny sposób to dorwanie ukradkiem jego telefonu i poczytanie smsow, o czym piszą. Tylko tak dowiesz się prawdy, on sam się w życiu nie przyzna, bedzie szedł w zaparte że,, to tylko kolezanka". Oni Zawsze tak mówią hehe a później okazuje się że te przyjaciółki są kochankami ... Ile macie lat?

Gość gość
On jest straszy, ja 25.. no ale ona ma męża teraz u dzidziusia ;p

Gość gość
21.40 i co z tego? To wcale nie wyklucza że myśli o Twoim facecie a on o niej. Boisz się sprawdzić mu telefon? To jedyna droga żeby dowiedzieć się prawdy.