Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi jak slysze ze

Polecane posty

Gość gość

Faceci zakochuja sie,zalezy im, "biegają" za dziewczyną. Czasami to nawet nie jest seksapil ani uroda,ani charakter. Cholera wie co. A ja jestem usmiechnieta,mam dobry charakter,staram sie dbac o siebie. Zawsze jestem czysta i schludna. Mnie nigdy nikt nie kochal. Nawet wlasny ojciec po latach przyznal ze nie kochal nas a z mama byl z rozsadku. To manipulant ktory 'kochal' wtedy gdy warunki byly dla niego odpowiednie,a jeho milosc to wyuczona gra,manipulacja. Mialam znajomych ale odsunelam sie nie mogac zniesc ze jestem jedyna w paczce zawsze ta gorsza. Co tu opowiadac? Jak zyc . przeciez takie zycie to wegetacja. Wiem ze predzej czy pozniej popelnie samobojstwo bo to jest straszne zeby w wieku 25 lat nie miec ani jednego szczerego adoratora Nie jestem pusta. Chce tylko jednego Chce czuc sie kochana. Czy to az tyle?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ogarnij się.

Gość gość
W poscie wszystko napisalam. gość dziś Ogarnij się. Zgłoś to Ty sie ogarnij wiecej nie bede komentowac

Gość gość
masz gg?

Gość mens
a to ty myślisz że tylko jedna jesteś?...faceci również mają takie problemy.. , też ze znajomymi nie mam kontaktu bo w żadnej z kwestii nie było zgody... chcesz adoratora to podaj chociaż gdzie mieszkasz(miasto) przy sporej odległośći nie ma szans na coś więcej.

Gość gość
Nikt cię nie chce bo sama z siebie robisz ofiarę i przegrywa. Odcielas się od znajomych z zazdrości, to już wystarczająco dużo o tobie mówi. Ładna buzia i nowe perfumy to nie wszystko.

Gość gość
11.27 znam faceta, którego żadna porządną kobieta nie chciała, znalazł sobie taką, że mówią o nim frajer, że ją chciał, ale dla niego ważne jest, że ona uczestniczy w jego zboczeniach, imponuje jej seksowanie z nim, bo on ma kasę i jest znany a jego nie interesuje ani jej uroda ani charakter a tylko zgoda na jego perwersję. Każdy kogoś sobie znajdzie, jak chce, jak widać, ważne by chcieć szukać i szukać podobnych do siebie.

Gość gośćparassolka
15.43 kasę i to że jest znany ?coś zmyślasz .

Gość gość
Chcesz o tym pogadać aurorko?