Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto by wygral taka walke ja czy kobietka uprawiajaca sport walki?

Polecane posty

Gość gość

taka bitke na zasadach MMA , z kobieta o wadze 55-60 kg i wzroscie do 170, uprawiajaca :judo, karate, taekwondo ,zapasy lub boks i taka z top 5 w kraju, ja: - 28l ,176 wzr, 76kg wagi, troche piwnego brzucha i od 2 lat 4 piwa dziennie:D - nigdy nie uprawialem wyczynowo zadnego sportu i z nikim sie nie bilem - nie cwiczylem na silowni i na klate wycisne ok 65 kg - jestem dosc szybki , zwinny, dobra motoryka i refleks - jak na kogos kto nigdy nie trenowal mysle ze niezle boksuje, dlugi zasieg ramion jak uwazacie?:)

Gość gość
myśle ze jestes idiota i ja kobieta 45 lat, nadwaga kilkanaście kilo, okulary, brak sportu spokojnie załatwiłabym ciebie torebką

Gość gość
Gdybyś spróbował stanąć do walki z zawodniczą z doświadczeniem ringowym pozamiatała by tobą matę w pierwszym starciu

Gość gość
jeśli się z nikim nie biłeś wystarczy byś po pierwszym ciosie doświadczył ci nieznanego do tej pory uczucia gwiazdek, szumu w uszach i czasem helikoptera (nie wspominając, że możesz zmrużyć oczy) by Twoja pewność siebie legła w gruzach. z 5 strzałów jej wystarczy by Cię powalić a reszta będzie czystą przyjemnością dla niej.

Gość gość
czyli bokserka? tez mysle ze tu bylyby ciezko i dawlbym sobie 40% szans , a z pozostalymi ? dawalbym sobie 70;)

Gość gość
Gościu jesli nie masz pojęcia o walce to możesz walczyć tylko z ludźmi którzy tak jak ty mnie maja pojecia o walce . Kobieta z czerwonym pasem kung Fu zrobiła by z ciebie w 3 sekundy marmoladę.

Gość gość
nawet z taka waga i slabsza fizycznie?

Gość gość
no dobra mozez przesadzilem, z bokserka z 20% szans:D bo typowo uderzany sport tam jednak jest duzo treningu silowego, ale np z taka karateczka, taekwondzistka?...gibkie wysportowane dziewczyny ale tam nie wiele treningu siowego i dysponuja mala sila

Gość gość
ty:D

Gość gość
uderzylbys dziewczyne?:D

Gość gość
nie:) i tak czysto hipotetycznie zakladajac bo wiadomo ze do takiej walki by nie doszlo:D

Gość gość
Ty chłopie masz kompleks GOLIATA .

Gość gość
a co to jest?:D

Gość seba 140 na klate
do 60 kg to ja bym i faceta rozwalil, no chyba ze bylby brucem lee lub chuckiem norrisem:D

Gość gość
dawaj na ring:D

Gość gość
Ja ważę ponad 100kg i kiedyś trochę ćwiczyłem SW. Nie mam najmniejszych szans w walce z kobietą top 5. Nawet raz bym jej nie trafił. Może jak bym ją złapał i poddusil to minimum szans. Ciebie by zniszczyła tak że mama by cię nie poznała.

Gość gość
nawet z taka karateczka, taekwondzistka? przeciez to taka walka na macie a nie na ringu,w klatce czy uliczna bojka a to przeciez zupelnie co innego

Gość gość
i po za bokserka to te ciosy chyba duzej mocy nie maja..

Gość gość
Jak dostaniesz w pędzel to się dowiesz.czy karate jest słabe i ile kosztuje wizyta u dentysty.

Gość gość
no np w tym olimpijskim jak ogladalem to tylko wyprowadzaja dziwne ciosy rekami:D