Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaRoza

Romans z zonatym tylko dla seksu. Czy ktos ma podobne doswiadczenia?

Polecane posty

Gość gość
17:30- mnie tez to przeszkadza, ale kiedy on zaczyna za mna szalec to po prostu postanowilam sobie, ze bede traktowala to z dystansem- tylko latwo sie mowi, ciezej z realizacja... W ogole to jest dziwna sytuacja bo z jednej strony na mnie tak dziala, ze to jest czasem dla mnie cos wiecej niz tylko seks i sie w jakis sposob w to angazuje, a z drugiej strony jako partner na stale by mi nie pasował z wygladu ( mnie on kręci, ale nie ma sie kim pochwalic), a po drugie ja lubie podroze, gdzies czasem wyjsc- w koncu nie jestem jeszcze taka stara, mam 30 lat, a on to juz taki domator z tego co opowiada

Gość gość
Tak, tyle że u mnie trwa to juz 4 lata

Gość SamotnaRoza
gość dziś No ja o obcasach moge zapomniec ale powiem Ci ze jak na takiego kurdupla to wie jak sie zabrac za kobiete ktora jest o wiele wyzsza. Ja go zapytalam czy on chce mnie pocalowac i sekunde pozniej on mnie juz calowal a ja myslalam 'kurcze jaki szybki bill, a nie wiedzialam jak sie za to zabierze'. On oprocz zony ma kilkoro dzieci wiec to jest absolutne NIE. On mowil ze nie chce sie rozwodzic z zona i ja jak najbardziej sie zgadzam. Na pewno bardzo duzo by stracil finansowo. Wracajac do wygladu, ludzie oceniaja i to bardzo. Moj ostatni ex byl do pokazania bo wysoki i przystojny ale mnie rzucil dla innej, to byl straszny i bolesny szok dla mnie. Nawet nie raczyl ze mna osobiscie porozmawiac. Przez telefon i tylko kilka wyrazow z siebie wydusil. O malo co nie stracilam pracy bo mnie to rozwalilo emocjonalnie ale na szczescie sie pozbieralam i nigdy wiecej!

Gość SamotnaRoza
gość dziś 17:30- mnie tez to przeszkadza, ale kiedy on zaczyna za mna szalec to po prostu postanowilam sobie, ze bede traktowala to z dystansem- tylko latwo sie mowi, ciezej z realizacja... Jesli chcesz zwiazku i to takiego normalnego to naprawde szukaj dalej. Ja to robie bo nie chce byc z nikim i chce tylko zaspokoic swoje potrzeby. Mi nie zalezy czy ten moj bedzie za mna szalal, ja chce tylko fizycznego kontaktu i zadnych wyjazdow czy nawet wychodzenia razem. Nie trac dziewczyno czasu bo tego nigdy nie jest za duzo a wydaje mi sie ze chcialabys byc z kims fajnym.

Gość SamotnaRoza
gość dziś Tak, tyle że u mnie trwa to juz 4 lata Czy jestes zadowolona z tego ukladu? Czy Ci wystarczy to co jest? Czy pragniesz czegos wiecej?

Gość SamotnaRoza
Myslalam ze padne. Przed minuta wyslal mi zdjecie, nagi pod prysznicem. Ja pierrrrr.... czy facet sie nie boi ze zona sie dowie???

Gość gość
strasznie napalony. A ty jak jesteś tak mocno zraniona od razu pakujesz się w taki seks-związek. Czy ci to emocjonalnie pasuje?

Gość SamotnaRoza
gość dziś TAK, strasznie napalony. Nawet jesli sypia z zona to wyglada na to ze jest nudno. Napisal ze uwielbia lizac c**** ale nigdy nie moze tego robic. Mysle, ze on ma jakas powalona historie jesli chodzi o seks. On chce abym przyniosla moj wibrator....mysle, ze do pelnej penetracji nie dojdzie i tylko bedzie zabawa oralna ale spoko, to tez bardzo lubie i mam wielka ochote. On lubi sie przytulac, dotykac i calowac. Ciekawe jak bedzie za zamknietymi drzwiami. Moj ostatni zwiazek rozwalil mnie emocjonalnie i nie chce juz niczego czuc. On ze mna zerwal i to po chamsku. Szybko sie okazalo ze chodzilo o inna kobiete. Zostawil mnie dla innej. To wszystko tak bardzo bolalo ze nie bylam w stanie pracowac i balam sie ze strace prace bo nie moglam skoncentrowac sie nawet na wpisywaniu danych do Excela. Chce miec normalne zycie seksulane ale zero uczuc, nie chce nic wiedziec na jego temat i nie zamierzam mu mowic o sobie. On nawet nie wie jak mam na imie.

Gość gość
A dużego ma siura? Długi napletek ma?

Gość SamotnaRoza
gość dziś Tego jeszcze nie wiem na pewno. Czulam go kiedy sie calowalismy ale czy rzeczywiscie taki duzy to nie wiem. Na zdjeciach wyglada na rozmiar ktory by mi odpowiadal;-)

Gość gość
SamotnaRoza wczoraj ha ha ha, nie sadze aby tylko dla gotowania. Ja po prostu chce pelny serwisoczko.gif X więc to chyba oczywiste ze romans jest dla seksu :) pełny czyli?

Gość masfet
Gdzie miłe Panie takich facetów szukają/znajdują? Sam poszukuję podobnej relacji, ale nie wiem, do których drzwi w necie należy zapukać ;)

Gość gość
Rózia przede wszystkim nie zakładaj, że nigdy więcej. Ani się obejrzysz, a trafisz na gościa, który cię tak omota, że razem nie będziecie widzieli świata poza sobą. Taki związek jest dla ciebie ok. Ty niczego nie tracisz, zaspokoisz tylko swoje pragnienia. On pewnie na początku jest trochę nieufny dlatego chce abyś wzięła wibrator. Tylko mieć nadzieję, że się chłopak rozkręci, bo jak nie to trochę licho. Jak już szaleć to na całego! Ona ma sporo do stracenia i to twój atut. Korzystaj jeśli masz ochotę. Ja korzystam w pełni od dłuższego czasu ;)

Gość gość
masfet dziś Nie szukam, jakoś tak same się znajdują. :)

Gość SamotnaRoza
gość wczoraj Jeszcze nic nie bylo wiec tylko zgaduje, domyslam sie. Nie znam jego calej historii. Dowiem sie wkrotce;-)

Gość SamotnaRoza
gość wczoraj Zblizam sie do 40tki wiec watpie abym poznala kogos do normalnego zwiazku skoro nikt mnie tak naprawde nie chcial kiedy bylam mlodsza. Nie robie sie coraz piekniejsza i mam fuksa ze ten zonaty mnie chce. Zgadzam sie z toba i zamierzam korzystac. Tak, to on ma duzo do stracenia wiec ja mam przewage. Dzisiaj znowu do mnie sporo pisal co mi sie nie podoba bo jest z zona i dziecmi od piatku. Po co pisac skoro juz jestesmy umowieni itd itp. Idiota zwieksza ryzyko ze zona sie dowie. Wiem tez teraz ze trzyma nasze wiadomosci i to jest nastepny ogromny blad. Widze, ze on juz nie moze wytrzymac tak bardzo chce mojego ciala ale....napisal do mnie tez to: Jestes wlasnie tym czego szukam, mam nadzieje ze to bedzie dla nas dlugoterminowa znajomosc. Chce cie lepiej poznac bo jestes naprawde interesujaca. Smieszy mnie to ze zonaty facet po jednym spotkaniu i jeszcze przed seksem okresla jasno ze mnie chce na dlugo i chce mnie poznac jako osobe a kazdy singiel nawet po seksie kreci i boi sie zwiazku. I zrozum tu faceta.

Gość SamotnaRoza
masfet wczoraj Nie ma reguly. Czesto to po prostu przypadek. Czasem faceci zagaduja na fejsie albo insta.

Gość gość
To, że masz 40tkę na karku nie ma żadnego znaczenia. Uczucie czasem przychodzi w najmniej spodziewanym momencie, a wiek nie ma tu większego znaczenia. Czasem w okolicy 30-40 ludzie zmieniają swoje życie o 180 stopni. Rózia facet jest zauroczony. Najpewniej za jakieś parę miesięcy mu przejdzie. Problem w tym, żeby się nie zaangażował. Musisz to wyczuć, bo zrobi się z tego problem.

Gość SamotnaRoza
gość dziś To, że masz 40tkę na karku nie ma żadnego znaczenia. Uczucie czasem przychodzi w najmniej spodziewanym momencie, a wiek nie ma tu większego znaczenia. Czasem w okolicy 30-40 ludzie zmieniają swoje życie o 180 stopni. Rózia facet jest zauroczony. Najpewniej za jakieś parę miesięcy mu przejdzie. Problem w tym, żeby się nie zaangażował. Musisz to wyczuć, bo zrobi się z tego problem. MASZ RACJE. Uczucie moze przyjsc w kazdym wieku ale ja nie mam na to czasu, pracuje po 10 godzin dziennie i zalezy mi tylko na karierze. Czas pokaze;-) Mam nadzieje, ze masz racje ze jemu przejdzie po kilku miesiacach bo dzisiaj juz rano pisal jak teskni i nie moze sie doczekac. Dogodze mu jutro dobrze to moze sie facet uspokoi nieco. On mi powiedzial ze uprawial seks tylko z zona jak dotad ale to nie jest jego pierwsza przygoda, wczesniejsze kobiety tylko calowal....ciekawe co to bedzie jutro bo jutro oficjalny start romansu. Jade do niego na kolacje i zabawe na kilka godzin;-)

Gość gość
juz po kolacji?:))

Gość gość
I kompletnie ci nie przeszkadza, że on bedzie ranił swoja zone i ze serce tej zony moze nie wytrzymac wiecej ciosów? glupia, egoistyczna qrwa z ciebie...

Gość gość
nie wyzywac ludzi

Gość gość
prostytutka to zawod, qrwa to charakter z dwojga zlego wole prostytutki

Gość gość
SamotnaRoza -> A ja Ci powiem z doświadczenia. NIE ŻAŁUJ I KORZYSTAJ Z ŻYCIA. W życiu prawdziwie piękne są właśnie te chwile. Nie słuchaj nikogo, kto mówi o "krwiszonach", bo to zawistni ludzie, którym się po prostu okazja w życiu nie trafia i próbują sobie tak rekompensować. Ja sam spotykam się z młodymi dziewczynami i cieszę się, że mogę doświadczyć prawdziwego piękna, którego jako młody chłopak z powodu bycia idealistą i wiary w piękne uczucia, nie doświadczyłem. Teraz wiodę z jednej strony przykładne życie, a z drugiej mam dodatkową frajdę i doznania, na które w domu niestety nie mogę liczyć. Żyj swoim życiem i nie oglądaj się na innych.

Gość gość
Nie słuchaj nikogo, kto mówi o "krwiszonach", bo to zawistni ludzie, którym się po prostu okazja w życiu nie trafia i próbują sobie tak rekompensować :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D no faktycznie to super okazja robic za darmową prostytutkę jakiemuś znudzonemu żonkosiowi.. Deal życia :D

Gość gość
17:02 Jest dorosła i wie, co robi. Jeśli jej to odpowiada i sprawia przyjemność, to nikt nie powinien jej oceniać. Każdy ma swoje upodobania, które często nie są zbieżne z naszymi. Dlatego nie oceniajcie przez swój pryzmat.

Gość gość
jest dorosła i wie co robi? ty poczytaj jej pierwszy post Ja po nieudanych zwiazkach w ktorych bylam zdradzana i emocjonalnie raniona. Jestem emocjonalnym wrakiem. Mam dosc bycia raniona, moje serce nie wytrzyma wiecej ciosow Z jednej strony roztkliwia sie nad soba, ż drugiej komp[letnie nie ma oporów zeby to zafundowac innej babie...

Gość gość
bawcie sie ludzie a nie umornialniacje

Gość gość
a co zabawnego w tym co pisze ta kobieta?

Gość gość
ah tam czy pisze czy nie to i tak takie sytuacje sie zdarzały zdarzaja i beda zdarzac