Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
Ja ginekologa :D

Gość gość
Dawni lekarze są szczęśliwi że swoimi pacjentami :-)

Gość gość
ja tez szukam ginekologa

Gość gość
Internista poszukiwany.

Gitarzysta, generalizujesz :P przestań przejmować się takimi postami wiem że nie jest łatwo. Ja przychodzę tu akurat z innego powodu ale większość szuka swojej miłości zawsze ktoś coś znajdzie podobnego a nawet jak coś się nie zgadza to przekręci to na swój sposób - to się nazywa nadzieja ... A jak dochodzi do tego romantyczna dusza to wyobraźnia zaczyna działać... zrozum też dziewczyny pytają bo jesteś fajny i większość by chciała żebyś to Ty był akurat tym właściwym :D

Gość gość
szukam ortopedy

Gość gość
Gitarzysta : Zadam ci bezpośrednie pytanie: dlaczego kręcisz się do mnie? Już ci mówiłam, że nie jestem twoja ukochana. Idź i znajdź innego przyjaciela. Już nie będzie buziaki. Safi.

Gość gość
Perkusisto, powodzenia i spokoju Ci życzę. Gitarzysto, coś mnie zastanowiło jak postanowiłeś opuścić to forun gdy napisałam o pewnej wiadomości. Może to zbieg okoliczności tylko :-( pewnie Ty to nie On. Zastanawiam się też czy Twoje imię nie zaczyna się na literę M... Nie musisz odpowiadać. Alicjo, Julio wirtualne buziaki dla Was. Będzie dobrze kobietki !

Perkusista, ja nikogo tu nie szukam a jak chcesz nową dziewczynę to odpisuj jakiejś wsio na "tak" - tak to ja, oczywiście pamiętam i zaraz jakąś będziesz miał :P a jak kolega Ci miejsce na odpoczynek załatwi to spoko ja chcę łóżko obok, może w końcu się wyśpię :D tylko powiedz mu że internet nam potrzebny i kafeteria hahaha

Gość gość
okulista poszukiwany

Gość gość
Safi ty serio tak pomyślałaś ? Przepraszam jeśli tak to odczytałaś ! No coś Ty no nigdy ja Cię raczej traktuję jak ,,skrzata" bez urazy nie pociąga mnie Twoja osobowość.Możesz być spokojna.Fakt często pisałem o Tobie ale to były tylko żarty :)

Gość gość
ginekolog x 2 internista ortopeda okulista Kto następny ?

Gość gość
Nie jestem M . - gitarzysta jestem chirurgiem plastykiem :)

Gość gośćPerkusista
Cyferko nie dziękuję myślę o tej zołzie mojej jedynej:D ona mi starczy i tak się męczę. Dobranoc

Gitarzysta hmmmm oglądasz całkiem gołe babki (poprawiasz "cycki") :D kiedyś odbierałam wyniki badań i radiolog zaprosił mnie do gabinetu, miałam zimne łapki i próbował mi je rozgrzać a później pokazywał mi zdjęcia z mammografii i większość komentował :D byłam miła ale nie widziałam w tym nic ciekawego. Jakoś mi się przypomniał teraz jak o "silikonach" pomyślałam :D

Gość gość
Lista lekarzy: chirurg plastyk ginekolog (ze starego tematu) internista Ktoś pamięta innych ?

Gość gość
Gitarzysto dziękuję za odpowiedź. Mam pewność, że nie Ciebie szukam. Życzę powodzenia w życiu uczuciowym i spokoju :-)

Gość gość
Chciałam poznać powód dla którego do mnie mówisz i doczepiasz. Jasne "moja osobowość cię nie zadowala" to po co do mnie piszęsz? Widziałam Ci jako wirtualny znajomych ale nie zasługujesz na moją przyjaźń. Już Ci nie lubię! Do widzenia, żegnaj i pa! Safi.

Gość gość
Chirurgu pl. nie jesteś nim teraz juz wiem na 100% . fajny z Ciebie facet . nie odchodz pisz tutaj,bo fajnie o niej piszesz .Ta wredna

Gość gość
Interniste pamiętam z 1 tematu to dodałam do listy , nie wiem czy teraz tu pisze.

Gość gość
Ginekolog z 3, cos zamilkl . chyba nie ma czasu. albo sie odkochał.

Safi, droczył się z Tobą i przekomarzał ot wydałaś się sympatyczną osobą więc żartował. To nie było love story.

Gość gość
I radzę nie kupować ze mną walki, moja krew jest bardzo gorąca, Przegrasz! Safi.

Gość gość
Wiem Ciferko. Ale nie pozwolę mnie obrażać . Ja krzata a Ty Krasnoludki. Idź poszukaj jej. Safi.

Gość gość gitarzysta
Mnie nie bierzcie pod uwagę ja się już pożegnałem.Safi przepraszam - ktoś pisał że jesteś projektem . papapa pa

Gość gość
Guitarzysta : Czemu mnie obraziłeś? Należało podpisać. Nie jestem projektem i niczego o mnie nie będzie widział. Safi.

Gość gość
Nie mów mi co mam robić!! Idz nakarm kota bo Ci zdechnie! Nie boje się Ciebie !! dobranoc Cyferko :)