Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
No może i coś się zmieniło haha ale nie powiem co :D Alicja

Gość gość
Dobranoc. :D

Gość gość
Przecież to pisała ta Alicja A te uparly się że to lekarz o mamo..lekarz by pisał jak ostatni matoł? Nawet gdyby był pijany to by sie odważył na taki belkot , to się nazywa klasa albo zboczenie zawodowe

Gość Gość Wróżbita Maciej
Zaprawdę powiadam.wam dziś doktory będą w waszych snach. Jutro może też. Żegnajcie

Gość gość
Nie mów nic ..zabawa trwa..... świat się kręci A my z nim...... Daj mi mi te noc, Daj mi.te noc, te jedna noc...!! Tak niewiele trzeba nam aby.bawić się do łez:D

Gość gość
1.43 Oddemnie to proszę się odczepic raz na zawsze. To nie ja pisałam te pierdoły!!! Al ok niech wam będzie że to ja. Alicja X Dla was kochani a szczególnie dla tych co tak mnie lubia ale noga :D Pozdrawiam https://youtu.be/TEpNKFDVcug

Gość cyferka xxxx
Alicja, niech sobie piszą co chcą zawsze "ktoś znajdzie coś" żeby zabłysnąć.

Przychodzimy na to forum porozmawiać! Zawsze zastanawiam się jak można ocenić osobę której się nie zna, jej zachowanie ok - można jakieś wnioski wyciągnąć ale tylko odnośnie danego zdarzenia :D zresztą ja staram się tego nie robić bo po co? Dla mnie to ma być odpoczynek, dobra zabawa a nie dodatkowy stres ! A trolle - czasami czytam "nienormalne" wpisy a czasami przewijam bo nawet mi się nie chce zagłębiać w sens weny twórczej złośliwca ;)

Gość gość
Smutasie, jak tam samopoczucie po imieninach? Szkoda, ze nie miałeś jej numeru przy sobie. ;) Cyferko, dzisiaj już trochę lepiej? Mam nadzieje, ze tak. Alu, cieszę się, ze u Ciebie dobrze. Przekaz nam trochę tej pozytywnej energii. Julia

Julcia, jeszcze w łóżku jestem :D aaa bardzo dobrze nic nie robić tylko szkoda że kawa sama nie chce przyjść :D

Gość gość
,, Jeśli kochasz dwie osoby naraz, i nie możesz zdecydować, którą wybrać, wybierz tą drugą, bo gdybyś kochał tą pierwszą nie myślałbyś o drugiej,,

Gość gość
Dziewczyny czytałem ostatnie wypociny i jestem delikatnie zdegustowany.Nie wiem jak to skomentować najlepiej przemilczę.Co u was ? Pozdrawiam lekarz ;)

Gość gość
Szczerze mam opinie wszystko głęboko w swojej chudej dupce :D Niech wszyscy się walą. Nie mam zamiaru się dręczyc bo to i tak nie pomaga. A on nie wiem co to miało być kpina hmm jak tak to niech mnie cmoknie :D Alicja

Gość gość
Jestem tolerancyjna ale są granice. Myślał że znalazł głupia idiotke to się przeliczył. Ten człowiek ma wiele twarzy :D Alicja

Gość gość
Pomimo mrozu za oknem i oszroniałych drzew w moim sercu jest maj :) -Uwielbiam zimę ,ma swoje uroki szczególnie gdy jest biało , i płatki śniegu bezwładnie opadają na dół. Lubicie zimę??

Gość gość
Alicjo spokojnie nie daj się ponieść negatywnym emocjom. Mysisz odpocząć , nabrać dystansu.Zmień swoje nastawienie zacznij doceniać małe rzeczy..

Gość gość
Cyferko, korzystaj ile możesz. Ja już mam dużo ogarnięte, wiesz - kwiatki trzeba było podlać ;) Alu, kochana Ty masz różki :p Jesteś silną babeczką. Lekarzu, tu się pisze na luzie, co komu leży na sercu, lub wątrobie, lub czymś innym w zależności od schorzeń, bo to wątek z lekkim zabarwieniem medycznym ;) Julia

Gość gość
Cyferko wyciszyłaś się już?? Twoje metafory są bardzo wysublimowane doceniam kunszt i warszat lekarz :)

Gość gość
Ja też nie przepadam za zimą, chyba że w jakiejś romantycznej scenerii, w ciepłym domu, pod kocykiem z ukochaną osobą, dy nie trzeba nigdzie wychodzic. ;) Julia

Gość gość lekarz
Julio tak na pierwszym miejscu kwiaty potem reszta.

Gość gość
Lekarzu, to Ty wczoraj tak hucznie świętowałeś? I co Ci wyszło w tych wróżbach? Wyjdziesz za mąż? :D Julia

Gość gość lekarz
Alicjo mała, Alu, Aluniu lubisz zimę ??

Gość gość
Wiecie o czym marzę? Możecie się śmiać, ale mam taką trochę emerycką duszę, a więc marzę żeby po usiąść z nim pod tym kocykiem, przytulić się, pić grzane wino i czytać książki. Bez podtekstów. A teraz możecie się śmiać z emerytki Julii. ;)Julia

Lekarz, to teraz nie będę miła "odczep się" :D i niech Szanowny Pan czyta sobie wypowiedzi innych a moje omija szerokim łukiem :P

Gość gość lekarz
10.28 nie muszę rozczarować nie ja.To nie mój styl ..każdy ma swój ..Podejrzewam że pisała to osoba pod wpływem ℅ , tudziesz z zespołem ,,Tourett'ea" mogę się mylić.

Gość gość
L - jak lekarz