Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość L
11.09 do gość 88. Rozumiem Cię że sprawdzasz to naturalne.Jednak ja nie jestem Twoim lekarzem .Moja pacjentka nie wchodzi na takie fora , miedzy innymi dlatego że nie ma nawet konta na fb tak samo jak ja i żyje światem realnym .Ja chcąc po pracy się zresetować zaglądam tu bo lubię

Gość gość88
Do Gość L, zaglądam tu od kilku miesięcy. Czasem przynosi mi to ulgę, czasem łzy ale odrywam się od mojego codziennego życia i wkraczam w strefę marzeń.

Gość gośćL
Cyferko czytałaś Wisłocką? Nie znam tej pozycji ale nie omieszkam .Dzięki.

Gość gość88
Mężczyzna nie musi umieć gotować, dobra żona zrobi to za niego. Może jestem staroświecka ale generalnie nie wymagam od mężczyzn aby posiadali taką umiejętność :-) Mój doktorek nic by mi nie musiał gotować. Wracałby do posprzataneg domu, jadł ciepły obiadek lub kolacjke i odpoczywał po ciężkim dniu pracy :-)

Gość gość
Mam straszny bałagan w dzufladach , naszło mnie dzisiaj na porządki.Mieszkam sam więc na pozór powinienem mieć wszystko ogarnięte, ale tak nie jest .Przydałaby się kobieca ręka.Poprosiłbym Safi ale czy ona wogóle ma na to czas?

Gość gość88
A jakby mu przyszło na myśl, że "lecę" na jego pieniądze to mogłabym od razu spisać intercyzę.

Gość gośćL
Cyferko - puuudło nie jestem psychiatrą znam się bardzo dobrze na ludziach ;) wyczówam na odległość

Lekarz, zaciekawiłeś mnie ... no cóż specjalnie nie dopisałeś co wyczuwasz ale dobra przymknę na to oko, więc analizujesz ludzi i próbujesz wyciągnąć jakieś wnioski tylko po?

Gość gość
Gość 88 hmm wiesz oni tak napewno myślą. Ale ja nie lecę i nie leciałam ani na kasę ani teraz na niego. Alicja

12:12 też muszę posprzątać, na chwilę obecną wynurzyłam się z łóżka po kawę i udaję że nie widzę bałaganu jak skończysz te swoje szuflady to może u mnie posprzątasz :D :D :D

Gość gość
Uwielbiam czytać książki ale dla niego to pewnie wypociny ale mam to gdzieś. Uciekam bo też mam bałagan i obiadek gotować dla moich urwisow. Alicja

Gość gość88
Alicjo wiem właśnie, że tak mogą myśleć dlatego dla mnie to nie problem byłoby podpisać taki papierek. Nie jestem jakąś hieną, która chce zgarnąć wszystko dla siebie czy pozbawić jego dziecka lub dzieci to co ich. Mnie na tym zupełnie nie zależy. W życiu są ważniejsze rzeczy

Gość gośćL
12.14 miałby z Tobą jak w raju.A czy ja chciałbym takiej kobiety ,która zajmuje się tylko domem ? Raczej nie .Mogłaby mniej zarabiać ale nie mogłaby siedzieć w domu i pachnieć.Co innego gdyby miała male dzieci to wtedy tak.Dzieci potrzebują uwagi , od momentu pojawienia się..wytwarza się głęboja więź , tak samo jest w sprawach damsko -męskich.Jeśli dbamy o to co kochamy to jesteśmy szczęśliwymi ludźmi i nic nie jest w satnie tego zniszczyć.Kobieta powinna mieć możliwość rozwoju , zachowania dwojej przestrzeni.Nie powinna zdawać się tylko i wyłącznie na partnera.

Gość gość88
Gość L, zgadzam się z Tobą. Z tym, że jestem bardzo dobrze zorganizowana więc pracuje a mimo to dom posprzątany, obiad ugotowany i wszystko na swoim miejscu :-)

Gość gość88
Cyferko, lekarz dobrze i mądrze napisał. Zgadzam się z tym w 100%. Kobieta powinna mieć pracę, rozwijać się, mieć swoje hobby ale też być dobrą matką, żoną i kochanką.

Gość gośćL
Reasumując jeśli ma dwie rączki zdrowe to powinna pojść do pracy przynajmniej dla własnego zdrowia psychicznego.Nie brałem nigdy pod uwagę intercyzy .Gdybym czuł że pomiędzy mną a nią jest coś głębszego niż tylko chemia wziął bym ślub dbałLbym o nią kochał nad życie.Jeśli miałaby dzieci to ok - za późno na siebie trafiliśmy ma swoje ,,perełki,, zaakceptowałbym je bo są jej małą cząstka i zrobiłbym wszytko żeby one zaakceptowały mnie.Wyczułbym z jej strony fałsz i wiedziałbym czy chodzi tylko o dostatnie życie.Pewnie chciałbym mieć z nią taką wspólną ,,perełkę " Zylibyśmy sobie długo i szczęśliwie

ehh z góry założył że będzie zarabiać mniej, skoro tak obowiązki domowe nadal spoczywają na niej! Chwila co to za różnica ile zarabia 8h nie ma jej w domu więc .... szowinizm pełną gębą ;] dlatego odpuszczę sobie dalszą analizę bo mam dobry humor ...

Gość gośćL
Cyferko moja filozofia jest prosta. Wszystko jest w naszych głowach chcieć to móc .Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych .Jestem bardzo uparty i dzięki temu jestem tym kim jestem a przedewszystkim Sobą.

Gość gośćL
Nie jestem szowinistą patrzę na realia .Kobiety z regóły zarabiają mniej aczkolwiek są wyjątki od regóły.Ważne że kobieta chce i stara się coś osiągnąć w swoim życiu.Nie chce pasożytować .Uciekam po mleko a kawa bez mleka to nie kawa :D

Gość gość88
Do lekarza, szukaj tej swojej pacjentki, jesteś rozsądnym człowiekiem, myślę, że dałbyś jej szczęście. Może czeka na Ciebie.

Gość gość
Uważam że kobieta powinna być nie zależna finansowo od mężczyzny. Nie wyobrażam sobie tego inaczej umnie tak jest. Alicja

Gość gość
Jsjs

Gość gość
Fddd

Gość gość88
To prawda jak kawka to tylko z mleczkiem. Ja już wypiłam ;-)