Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
Ja wole kawę czarno ale niestety musi być słaba bo jak wypije za mocno serce mi siada haha. Alicja

Gość gośćL
Jestem zmęczony zastanawianiem co by było gdyby i czekaniem na nią.Już trochę zrezygnowałem bo ile można czasu coś ciągnąć.

Gość gość
"Czarno" "mocno" skąd takie błędy w prostej odmianie ??

Gość gość
Lekarzu sorry ale ja w waszą miłość do pacjentki już nie wierzę. Przez takiego jednego głupka. Alicja

Gość gość88
Tak Alicjo kobieta powinna być niezależna finansowo bo to komfort psychiczny dla niej jak i dla niego.

Gość gośćL
Jest nie zdecydowana, ucieka , chowa się niby chce ale nie chce i tak cały rok mnie zwodzi.A ja chyba mam jakieś uczucia nie narzucałem się nigdy zawsze potulny jak baranek cierpliwie czekam.Tylko nie wiem na co ?

Gość gość88
Gość L, zrób pierwszy krok. Dlaczego czekasz ? A co jeśli czekacie oboje? Może ona już też powoli rezygnuje.

Gość gość88
Może ona się boi, sama tak robię krok do przodu, dwa do tyłu. Strach przed odrzuceniem.

Gość gość
13.53 Nie podoba się to nie czytaj moich postow. Piszę jak mi się chce. Nie musisz mi uświadamiać że jestem błedziara wiem to już od szkoły podstawowej. I mam wyj****e co ty i ten doktorek d**ek o mnie myślicie . Alicja

Gość gość
Czyli ona wie ze ja kochasz?

Gość gość
Nic dziwnego ze on ciebie nie chce

Gość gość L
88 nie o gramatykę tu chyba chodzi ja też robię masę błędow. Piszę szybciej niż mówię - tak to i mnie działa :D

Gość gość88
Każdemu ciężko zrobić pierwszy krok a zwłaszcza kobiecie. Boimy się Wam narzucać. Dyskretnie pokazujemy, że chcemy coś więcej ale czekamy na Wasze krok.

Gość gość
* u mnie

Gość gość
14.02 Płakać z tego powodu nie będę że mnie nie chce. Alicja

Gość gośćL
Wie nie wie coś tam pewnie wyczuła.Jest batdzo ostrożna.Nie wiem tylko czego miałaby się bać..? Mnie chyba nie ... Zna już mnie trochę.Nie jestem paplą dałem jej na to dowód niejednokrotnie.

Gość gość
O poszukam sobie faceta na moim poziomie intelektualnym. Jestem zbyt głupią goską dla takiego Pana Dokrora. Ale szczerze nie obchodzi mnie to już mam swoje wartości i zasady. Alicja

Gość gość
Nie dajmy się sprowokować easy ,easy tu pisze masa ludzi z calej Polski masa :D pacjentek !!.Nie bierzmy do siebie

Gość gośćL
Tak zważywszy na pacjentki- kobiety ja też staram się być bardzo elokfentny należy im się szacunek :)

Gość gośćL
Moja kochana kształci się podnosi swoje kwalufikacje, pnie się w górę, bardzo mi tym imponuje , tym bardziej że na jej pięknej twarzy maluje się zmęczenie to mimo tych trudności zawsze znajdzie chwilkę dla mnie .Uśmiechnie się zagada.Wiem że jest jest bardzo ciężko ma cały dom do ogarnięcia.Ja się poprostu niecierpliwię chciałbym do niej poprostu podejść i porozmawiać albo nie odrazu zaprosiłbym ją na kawę.

Gość gość
Uciekam z tym swoim nie fajnym charakterem. Potem może coś napisze. Błedziara Alicja

Gość gośćL
Ups ile nasmarowałem błędów sorki

Gość gość88
Ona może też dała Ci wiele razy do zrozumienia , że możesz jej zaufać a też pewnie nic z tym nie zrobiłeś. To działa w dwie strony.

Gość gość
Nbgh

Gość gość
W takiej sytuacji byłbyś dla niej odskocznia może tego potrzebuje . Zagadaj do niej. Kedy ostatni raz rozmawialiście ??

Gość gość
dziś Pytanie nie polega na tym czy ja mam na to czas, ale czy chciałabym Ci pomóc? Nie...jeśli robisz bałagan sam to posprzątaj. Pomagałabym w kuchni, ponieważ kocham gotować i sprawiłoby mnie to przyjemność. Safi.

Gość gość
Mało inteligetna osoba z ciebie Alicjo. Masz ptasi móżdżek.