Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigry

Widzenia dziecka z ojcem a założony podsłuch.

Polecane posty

Gość Wigry

Witam wszystkie kobietki. Ze względu na bezpieczeństwo i dobro Mojego dziecka podjęłam decyzję o ukryciu podsłuchu w ubranku dziecka na czas widzeń, spotkań z ojcem. Zauważyłam od dawna, że dziecko wraca apatyczne, roztrzęsione, głodne i brudne. Ojciec dziecka nie pracuje, nie ma mieszkania. Brał kiedyś narkotyki i spożywał alkohol i dlatego zdecydowałam się odejść. Jest typem sposób ciemnej gwiazdy. Z obawy o bezpieczeństwo dziecka jestem skłonna podjąć kroki prawne i pozbawić go praw rodzicielskich i dlatego też by mieć twarde dowody w Sądzie zainstalowałem pluskwę w ubranku. Odsłuchał nagranie i wynika z niego, że dziecko przebywa z ojcem u obcych ludzi ( ojciec nie ma własnego mieszkania), dziecko jest zamykane w jakimś pokoju z innymi dziećmi na które krzyczy i używa przekleństw jakaś kobieta, słychać brzdęk butelek prawdopodobnie z alkoholem, mój były partner przesypia całe spotkanie z dzieckiem na kanapie co dowodem jest słyszalne chrapanie i próby obudzenia go przez Hanię. Było słychać że dziecko jest przestraszone i zaniepokojone, kilkakrotnie prosi kobietę by zrobiła jej placki co w nagraniu okazuje się być suchym chlebem. Kobieta kilka razy nakazuje jej wrócić do pokoju, gdyż ,,tata śpi,, ma zająć się oglądaniem bajki. Będę kontynuować obserwacje, podsłuchiwanie. Dla dobra dziecka, wiem że ten człowiek nigdy nie potrafił zająć się dzieckiem, zrobić coś do jedzenia, podczas 4 godzinnego nagrania nie rozmawia w ogóle z dzieckiem, nie interesuje się nim.

Gość gość
No to po co tam puszczasz dziecko? Zwariowalas? Czy ojciec nie moze widziec dziecka w twojej obecnosci ?

Gość Wigry
Czekam na to by złożyć wniosek o pozbawienie praw. Potrzebuje twardych dowodów bez tego nic nie wskóram. Narazie widzenia ma ustalone sądownie w 2 razy tygodniu. Jeżeli nie dam jemu dziecka na widzenie to z pewnością przyjdzie po nie z policją a chciałabym oszczędzić dziecku stresu.