Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nosicie już dłuższe kozaki?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem straszny zmarźlak i zastanawiam się czy z botków nie przestawić się na kozaki, bo już mi zimno. Z tym, że mam takie długie, za kolano i nie wiem czy wypada już. Czy to nie za wcześnie?

Gość gość
Kurcze, nie patrz na to czy wypada. Jak mi zimno to zakładam. Tak samo z zimowa kurtka. Ja w tym tygodniu zaczęłam zakładac juz kozaki,bo w botkach mi było zimno. Szczególnie z samego rana.

Gość gość
Naprawdę uważasz, że ludzie interesują się takimi pierdołami, jak założenie kozaków przez kogoś? Teraz każdy gdzieś zabiegany pędzi i może zwróciłby uwagę na Twoje kozaki, gdyby się przed Tobą przewrócił :-)

Gość gość
Ja mam botki takie z filcem, kupiłam na zalando. Noszę już od połowy października, jak zaczęło się robić Zimno. Są bardzo ciepłe. kozaków nie noszę w ogóle. Jeszcze nieraz widuje ludzi w adidasach jak i już w kozakach i czapkach. To jest tylko Twój wybór w czym chcesz chodzić. Jak Ci zimno to nie patrz czy wypada czy nie tylko zakładaj.

Gość gość
Wybór butów uzależniasz od tego "co ludzie powiedzą"??? Co za idiotka!!!

Gość gość
Tutaj 99 procent idiotki i patologia typu, mąż dostał wyrok, co ludzie powiedzą lub co dziecku powiedziec, lub babcie nie garną się do wnuków, lub poszarpalam się że szwagierka, lub żona brata koleżanki partnera ciągle wydzwania do męża kuzyna bratowej :)

Gość gość
jest minus 5 stopni i snieg , no to dziwne zebym w trampkach chodzila