Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem się całować

Polecane posty

Gość gość

żenada :(

Gość gość
Ja też. Nigdy tego nawet nie robiłem:o Seksu również nigdy nie uprawiałem, a mam już sporo po 30:( Więc co jest większą żenadą?:o

Gość gość
Tak mi smutno, bo dla innych jest to normalne, a dla mnie jak lot w kosmos:(

Gość gość
A skąd wiesz, że nie umiesz? Ja po raz pierwszy całowałam się jak miałam 20 lat, też myślałam, że nie umiem, ale to tak naturalnie wszystko idzie.

Gość gość
Sex to nic wkladasz i jedziesz a calowanie glebsza filozofia

Gość gość
To nie idzie naturalnie. Trzeba umiec sie zgrac z druga osoba. Powstrzymac slinotok... Ja tez nie umiem :/

Gość gość
13.58. Czy wiesz że kochanie to uczucie głupie, zaczyna się na ustach a kończy na d.pie? U ciebie też się tak skończyło?

Gość Too shy

Ja z tego powodu unikałem bliskości z dziewczynami. Chodziłem na imprezy, na których spotkałem wiele dziewczyn. Poznawałem też dziewczyny podczas wakacji. Niektórym się podobałem i dochodziło do sytuacji, które nieuchronnie prowadziły do pocałunku. Ja zamiast się z tego cieszyć i wykorzystać sytuację, wycofywałem się w ostatniej chwili. Powodem było to, że nie umiałem się całować. Miałem 18 lat. Ok, to jeszcze nie tragedia. Takie sytuacje powtarzały się jednak przez kolejne kilka lat. Pół biedy gdybym nie miał żadnego powodzenia. Zrozumiałbym wtedy moją sytuację. Ja jednak co jakiś czas spotykałem dziewczynę, której się podobałem i która liczyła na coś więcej niż tylko na przytulenie. Moim problemem było to, że nie byłem w stanie przyznać się dziewczynie do tego, że nie umiałem się całować i poprosić jej aby ona mnie tego nauczyła. Bałem się, że już nigdy nie odważę się na to aby przełamać tą barirę i że zawsze będę sam gdyż nie będę w stanie odważyć się na intymny kontakt z dziewczyną. Na szczęście ten czarny scenariusz się nie spełnił. Dopiero gdy pierwszy pocałunek miałem za sobą, zrozumiałem tak naprawdę co straciłem w ciągu kilku lat z powodu głupiej nieśmiałości. 

Gość Macho

Nie przejmujcie się, połowa lasek też nie umie się całować w tym mężatki aż się zdziwić można 🤠

Gość Darka

Dziewczyna Cie nauczy😉

Gość Macho

Jak je będziecie pieprzyć w japy to całowanie nie będzie wam potrzebne 🤠

Gość błękitnaa
11 minut temu, marcin_wawa napisał:

Ja też nie. Wolę cycki przessać i wylizać.

😶