Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet samolub

Polecane posty

Gość gość

Wy też macie faceta samoluba? Musi być zawsze jak on chce. Mam gasić światło, kiedy on chce, iść, tam gdzie on chce, oglądać, to co on chce. W*****az mnie już to!

Gość gość
chłop ma za mało analu albo wcale

Gość gość
A co to ma do rzeczy? bo nie rozumiem

Gość gość
Czy kobiety muszą z każdej pierdółki robić aferę albo jakaś klęskę żywiołową??

Gość gość
Czy to jest pierdółka? Facet robi co chce, nie mam nic do gadania

Gość gość
Ja tak mam od 3 lat i jestem wrakiem człowieka

Gość gość
Mam za mało danych. Za.co go w takim razie kochasz i dlaczego z nim jesteś i od jak dawna ? Co on ci daje wzamian ?

Gość gość
A bo musi być jak ty chcesz??

Gość gość
Po co z nim siedzisz? Jesteś bezwolną krową która zrobi wszystko co się jej każe byle tylko portki zatrzymac w chałupie?

Gość gość
Nie musi być tak jak ja chcę. Chodzi o kompromis, a on tylko stawia na swoim.

Gość gość
Zadalam ci pytania nie chcesz to nie odpowiadaj ale i nie wymagaj pomocy. Ja mam to od 3 lat. A kończy się już tak ze spotykamy się kiedy on chce, dowiedziałam się że gdy urodze dziecko to on będzie decydował o dziecku i koniec dyskusji albo jak mi nie pasuje to odchodzi. Pije już ile chce, ma wyciszony telefon kiedy chce , wychodzi kiedy chce. Zrobił ze mnie wraka bez uśmiechu w ciągu kilku lat a byłam fajną babką. Chcesz tak jak ja mam pozwalaj sobie wchodzić małymi krokami na głowę dalej

Gość gość
No cóż, chyba na to trochę za późno. Mamy razem dziecko. Jak mówię, że odchodzę, to on, że dziecko zostaje z nim. W sumie nie mam gdzie pójść, także póki co się z nim męczę. Też powoli staję się wrakiem, ale czasem jeszcze walczę, w ostateczności coś odpyskuję.

Gość gość
No właśnie ja by miała tak samo z tym facetem po urodzeniu dziecka tylko widzę ze jesteś spokojna. Ja jestem wrażliwa i odczuwam każde jego zachowanie jak nóż w plecy. Nie daje rady i na twoim miejscu gdybym była ze on mi zabraniem dziecka grozi to bym się chyba zabiła już

Gość gość
Zapytaj adwokata jak byloby w kwestii rozwodu.. Podzial majatku... Nie daj sobue wlazic na glowe. Dbasz o niego, bierzesz jego potrzeby pod uwage a on twoich nie. To nie zwiazek. To pasozytowanie na tobie. Sady zazwyczaj zostawiaja dzieci z matka. Bo pieniadze to nie wszystko, a czas poswiecany dziecku i opieka sa tu podstawa decyzji. Pomysl o kwestiach mieszkaniowych. I rozwaz yo jie tylko po to by to faktycznie zrobic, ale miec swiadomosc ze mozesz. Bo nikt nie ma prawa zmuszac cie do rozmaitych durnych rzeczy, bo tak chce po prostu. Tu nie ma szacunku. Nie ma szacunku to nie ma milosci.