Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mk

Mam szanse u niej?

Polecane posty

Gość gość mk

Jestem bogatym adwokatem, mam kase, mega samochody, dużo podróżuje i moge miec każdą. Zakochałem sie w młodej dziewczynie. Jest idealna, mój typ urody, delikatna blondynka, zawsze elegancko ubrana, dobry dosc delikatny makijaz, nigdy przesadzony. Tylko ona woli jakiegos buca w swoim wieku który na nią nie zasługuje. Zakochałem sie w niej pierwszy raz jak ją zobaczyłem. Przedstawił mi ją mój znajomy a jednocześnie ojciec tego chłopaka którego ona kocha a on ją to nie wiem. Wole sobie wmawiac ze on jej nie kocha. Nie wiem jak ją do siebie przekonac. Jestem od niej duzo starszy ale dla mnie to nie problem. Czuje sie przez nią wykorzystany bo pare razy bylem z nią kiedys na kolacji ale nie pozwoliła mi na nic wiecej. Była bardzo zdystansowana do mnie. Niedawno mi sie przyznała ze znow sie spotyka z tym głupim chłopakiem. Byłem zazdrosny, napisałem jej ze ja moge ją bardziej zaspokoic w łóżku a ona sie oburzyła, napisala ze ja jej nie interesuje jako facet i calkowicie przestała mi odpisywac. Proponowałem jej nawet małżeństwo, drogie prezenty, samochów sportowy, cudowne zycie w dostatku ale odmówila. Nie rozumiem, mogłaby miec wszystko a wzgardziła tym dla tego typka. Jest taka niedostępna dla mnie. Macie jakies propozycje?

Gość gość
ile masz lat gościu?

Gość gość
ja 56, ona 22 chyba

Gość gość
i pewnie jeszcze paskudny i ogromnym mniemaniem o sobie

Gość gość
bardzo sie cenie, jestem prawnikiem, mam duzo kasy, na wszystko mnie stac, co noc moge miec inną, oprócz tej jednej, ona sie chyba mnie boi, a nie ma powodu, przypomina mi moją byłą żone z urody jak była młoda

Gość gość
uuuuu uuu

Gość gość
a jesteś zdrowy ile miałeś partnerek w życiu ??

Gość gość
Bardzo duzo miałem, potrafie miec kilka w jedną noc. Mówiłem jej, że moge jej kupic nawet 3 pierścionki zaręczynowe, samochód za milion i wszystko co chce , ale ona to odrzuciła, kocha tamtego złamasa i nic do niej nie dociera. Teraz to nawet odpisac mi nie chce na zwykłą wiadomość. Może ona sie boi bo jestem adwokatem jej kuzyna od wielu lat, moze o to jej chodzi. Zupełnie nie moge rozgryzc zachowania tej dziewczyny

Gość gość
moze za stary dla nie jestes?

Gość gość
Widzisz- miłość nie patrzy na pieniądze. Miłość jest prawdziwa i szczera.

Gość gość
co za szybki ogier...

Gość gość
ale dla mnie taka młoda w sam raz, nigdy zadna mnie tak nie kręciła jak ona, jest idealna pod każdym względem, kazda leci na moją kase, tylko ona nie chce jej

Gość gość
nie masz u niej szans ;) widac , ze jest normalna i nie chce twojego bogactwa

Gość gość
Przecież to provo. Łykacie jak pelikany