Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Część moich znajomych i rodziny się śmiała ze mnie, kiedy byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Słyszałem, że nasienie mi do głowy uderza, albo pytanie "kto cię zechce?". A teraz, po tym jak znalazłem fajną dziewczynę i się do niej wprowadziłem, słyszę od tych samych osób, że dziwka mnie opętała, że jestem egoistą, że oczy mi dupą zarosły. O co im może chodzić?

Gość gość
Masz dziewczynę i tu siedzisz ?

Gość gość
No oglądam filmy na YT i tu wszedłem. Ona wyjechała na parę dni do swoich rodziców

Gość gość
Pewnie żal im d'u'pę ściska że w końcu Ci się udało i im głupio teraz że tak Cię wtedy wyśmiewali. To muszą jakoś to odreagować.

Gość gość
Jak ja bylam sama i nie mialam nikogo to byly zarty ze jestem stara panna i nie uloze sobie zycia, nikt mnie nie chce. A teraz jak mam mlodszego to mowia, ze jestem kuguarem, rujnuje mi zycie, albo on mi rujnuje zycie i moj zwiazek jest niepowazny No nie dogodzisz

Gość gość
Niepotrzebnie przyznałem się kiedyś kumplowi do tego, że jeszcze nie uprawiałem seksu. Miałem 22 lata. Ten palant zaczął rechotać z tego powodu jak żaba. Byłem na siebie wściekły. Mogłem go dla świętego spokoju okłamać. W tamtym czasie jedynym moim osiągnięciem było całowanie się z jedną dziewczyną i obmacywanie jej powyżej pasa. Dopiero rok później odbyłem swój pierwszy stosunek.

Gość gość
oj tak bo włozenie patyka w dziurke to taki wyczyn, śmieszne te chłopaczki, czy zające łażą po łące i pieprzą i co i co kopulowałes ? po prostu to robią, wielka filozofia, to natura

Gość gość
Ja - prawiczek 33 lata, nigdy nie miałem dziewczyny, nie całowałem się itd. Tak mi wszyscy dokuczali z tego powodu, sugerowali homoseksualizm, że teraz z nikim nie utrzymuję już kontaktu, ani z rodziną, ani ze znajomymi, nawet kolegów nie mam. A dziewczyny?Dla mnie te sprawy to jak lot w kosmos. Nigdy nie polecę w kosmos:(

Gość gość
Idź na d****i

Gość Człowiek nikt
Jak można wysmiewać brak aktywności seksualnej? Znajomi może jeszcze, ale rodzina? Ja takich problemów nigdy nie miałem. To że wieczny przegryw nie ma dziewczyny to dla wszystkich zawsze było jasne.