Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwnie sie czuje, czy to byla zdrada mentalna?

Polecane posty

Gość gość

Czesc wam. Nie wiem czy to dobre miejsce na takie rozmowy ale oczekuje waszej opinii. Jestem zonaty od kilku lat, z zona uklada sie roznie, jak to w malzenstwie. Nie moge jakos bardzo narzekac ale jest kilka rzeczy ktore mnie w niej wkurzaja. Musze nadmienic iz mieszkamy poza polska, nie mam tu znajomych z ktorymi moglbym szczerze pogadac. Mam jedna znajoma, fajna mila dziewczyna ze sklepu w mojej okolicy. Mniej wiecej dziewczyna w moim wieku. Dzis bedac na zakupach jakos tak zaczalem rozmawiac z nia o zyciu o tym jak mi zle chwilam, jak mi smutno z tym ze nie mam z kim pogadac szczerze. Jakos temat zszedl na nasze zwiazki, ona jak sie okazalo w podobnej do mnie sytuacji sie znajduje, przez ponad godzine wspolnie wywalalismy z siebie smutki i zale. Rozmawialismy o zyciu codIennym w naszych zwiazkach jak i o nie do konca udanym sexie. Powiedzialem jej wszystko co mnie bolalo, zrozumiala to, jakos tak sie zlozylo ze w jednej chwili oboje wysunelismy do siebie dlonie i chwile trzymalismy sie za nie w milczeniu. Wiem ze chciala bym ja pocalowal, nie zrobilem tego gdyz jestem wierny zonie i swoim zasadom. Jednak po calej tej sytuacji dziwnie sie czuje, jakbym zdradzil, jakbym nasral w swoje gniazdo. Spotkalo was cos takiego?

Gość gość
Tak,byles nielojalny,to zdrada

Gość gość
Sexie brzmi dziwnie... To słabe wynosić poza związek takie szczegóły innej babie. Właściwie obcej. A żona wie że takie masz zdanie?

Gość gość
Autorze, dziwnie się czujesz bo wiesz, że jesteś nie w porządku. Zamiast rozmawiać z obcą w końcu kobietą o swoich problemach w małżeństwie powinieneś porozmawiać o nich z żoną bo te problemy was dotyczą.