Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś głupia

Polecane posty

Gość gość
a ty jesteś debil który dla zysku chce wlezc w cudze życie z butami!

Gość gość
przepraszam upilam sie

Gość gość
2.35 jesteś żoną autora ? razem chlejecie?wstyd!s

Gość gość
Iwona czy Renata? ile wypiłaś? przyznaj się? wez tego p****a ode mnie bo nie ręczę za siebie!

Gość gość
Leczcie się na głowę / autor :D

Gość gość
ty sie lecz p********u!

Gość gość
I to jak... Mogłam inaczej poukładać Wszystko, ale nie, bo jestem głupia.

Gość gość
każdy swoje życie układa po swojemu!! a nie wg czyjegoś j*********o widzimisię!!!debilu stary !

Gość gość
Interesy wam siadły ? Żalicie się po nocy i wyzywacie się nawzajem, chlejąc wódę ?

Gość gość
oto przykład "polskiej inteligencji" :D LOL!

Gość gość
Inteligencja z przegniłymi gaciami w kroku i nieumytym h*jem ,brylująca po bankietach ,na tt z politykami dyskutuje ,a na forum stręczyciele szukają klaczy do swojej stajni ,w przerwach rozsiewają łajno ,żeby goowna od nich nie czuć , rewir sobie znaczą !

Gość gość
W rzeczywistości ,nic nie znaczące gnidy , w ku*estwie i stręczycielstwie wyćwiczeni , cieszą się ,że nikt im nie dorówna w tym co robią i nigdy ich nie złapią , bo są cwani !

Gość gość
12.07 mówisz o sobie tadeusz koniarczyk!!!!! własnie dokładnie siebie opisałeś!

Gość gość
Nie piszę o sobie ,ale o was przestępcy ,stręczyciele ,sutenerzy, kamerkowe k***y ! O WAS PISZE !!!!!!

Gość gośćSylwias
15.32 o sobie piszesz tylko o sobie! własnie takim cie postrzegam i twojich synalków!Od mojej matki wara! i od mojej sistry i braci tak samo!!!

Gość gośćSylwias
a w szczególnosci ode mnie!

Gość gośćSylwias
aha i jeszcze jedno,jeżeli jeszcze raz zobaczę że z kogos z moich znajomych czy rodziny robisz ,,narkomana ,pedofila,psychola ,czy gwałciciela to zapewniam cie że zrobię wszystko żebyś ty pierwszy w pierdlu wylądował !! bo straszysz niewinne i porządne osoby więzieniem i psychiatrykami a sami w moje życie bez pytania z gnojem na butach włazisz!Nie ty chory człowieku decydujesz o tym kto ze mną może rozmawiać a kto nie!! każdego oceniasz jako rywala dla synalka swoich chorych wizji z własnym chorym planem układania mojego życia dla zysku i korzysci tylko dla siebie,wygarniasz innym że intersują się mężatką? a ty coi kuzwa robisz?? jakim prawem dajesz sobie pozwolenie?? co ty kuzwa myslisz ze masz większe prawa że wszystko ci wolno? Dosyć tego!!Miarka się przebrała,obserwuję od wielu lat co robisz ty i twój synalek.Nie mysl że pozostaniesz bezkarny!

Gość gośćSylwias
15.32 i licz się ze słowami bo największą KURWĄ to ty jesteś!

Gość gość
Ty Sylwio z wąsem ,c***u , nie umyty z serem pod napletkiem ,grozisz mi, sutenerze ,streczycielu ,boś se kiecke włożył ? Jako baba ,teraz podskakujesz ,bo inaczej ,wprost się boisz ? Myslisz ,że się wystraszy i przestanie ? Swoje klacze bronisz ze swjej stajni ? Dziewicami są "damy" i nazywanie ich po imieniu, to ich obraża ? A wystawianie ci*y pod cudzym wizerunkiem i zarabianie na tym ku****wem nie jest ? Inaczej to nazywacie ? Spiertalaj smierdzielu z nieumytym pokrowcem na ch, ode mnie bo to jeszcze nie koniec ,jeszcze nie skończyła ! Jeszcze nie jestecie w wiezieniu !

Gość gość
To nie jest moja zabawa sk******ny ! To nie są bajki i oszczerstwa ,to cała prawda o was , niedługo wszyscy się o tym przekonają ! Chocbyscie nie wiem jakich swiatowcow z klasą, udawali na Atlantydzie !

Gość gośćSylwias
masz mnie za podszywa? tu jest mój numer sprawdz!!! 510 470 222 wygarnę ci wszystko raz jeszcze ,powtórze wszystko raz jeszcze dokładnie ze szczegółami ,to co tu napisałam!!

Gość gośćSylwias
jakiej Atlantydzie? nudzi ci się? robotą się zajmij a nie bzdurami!

Gość gość
Co Wy robicie z moim tematem? , nienormalni jesteście :o :classic_cool:

Gość gośćSylwias
16.19 klacze ze stajni? wypraszam sobie nazywanie mnie w ten sposób i kajarzenie mnie z tym ciulem w jakikolwiek sposób .Koniarczyk jest u mnie nikim ! dno ! i dwa metry mułu!

Gość gość
Ten numer mam zablokowany w telefonie ,teraz się przyznałeś do nękania ,ale to pryszcz w porównaniu z innymi przestępstwami gadzie ! Atlantydy nie znasz ? Doprawdy ?No niemożliwe ! A Fakt pod nickiem sylwii tam cię nie ma ,ale pod innymi nadajesz cały czas ! Powiedziała SSSSSSSPIERTALAJ sutenerze ,zajmij się swoją chorą klaczą ,kim jest nie powtórzę,nazwała ją po imieniu, wyżej !

Gość gośćSylwias
numer mam cały czas aktywny! nigdy nie miałam żadnej blokady ani nie kojarze żeby ktoś miał! no dalej czemu nie dzwonisz!!lecz sie!

Gość gośćSylwias
nie piszę na żadnej waszej chorej Atlantydzie !! mam co robić! tak powiedziałam S********J koniarczyk!!!!

Gość gośćSylwias
za nazwanie mnie KURWĄ bekniesz w więzieniu chamie!!nawet do pięt mi nie dorastasz [o d wzglęm moralnośći! wara ode mnie!

Gość gośćSylwias
jesteś podłym rozwiązłym oblesnym chujem i zboczeńcem a jezeli nie umiesz sobie wyobrazić ze jestem kobietą wierzącą która nigdy męża nie zdradziła i nikogo przed mężem nie miała to juz twój proble! bo masz problem ! odpowiesz mi za tą ,,kurwę;'' w sądzie!