Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś głupia

Polecane posty

Gość gośćSylwias
nie o mnie mowa tylko o tobie!Mam dowody!

Gość gośćSylwias
póki co to tylko ty się pogrążasz debilu .Ja mam armie aniołów za sobą.:-)

Gość gośćSylwias
Idę się pomodlić o rozum dla ciebie a prawda i tak wyjdzie,już wychodzi!:-)

Gość gość
16.23 koniarczyk skończ bo smieszny jesteś i głupi jak but z lewej nogi !żegnam!

Gość gośćSylwias
16.23 koniarczyk skończ bo smieszny jesteś i głupi jak but z lewej nogi !żegnam!I zabierz ode mnie tego Grzegorzka bo drugi taki jak ty! bardziej durnej gadki nie słyszałam na tematy które porusza !

Gość gość
hahahahahhahahahah,armię aniołów powiadasz ? Ze znaczoną waginą, to pewne ! Hahahahhahahahahahhah Módl się teraz módl ,tylko czy Bóg ci pomoże interes utrzymać na poziomie jakim mieliście i nikt was za doopę nie będzie szarpał ,to już takie pewne nie jest !

Gość gość
koniarczyka sobie wymyśliłeś ,no może ci to coś, w czymś pomoże ,ale tylko w twojej głowie pełnej goowna ! Nie ujawnia się swojego nicka sk********e, przy takich oskarżeniach, bo popłyniesz i się utopisz ,choć pływasz dobrze !

Gość gośćSylwias
jakiego interesu? z łapówek ,przekrętów ,podsłuchów inwigilacji,wyrabiania ludziom żółtych papierów ,podsłuchów ,wsadzania niewinnych do pudła ,wrabiania innych w pedofilię ,narkomanie i gwałty ,knucia za plecami tak jak Rafała chciałeś wrobić w gwałt na mnie a Wojtka obwinić za wypadek -Szymona ,jesteś z tego znany ,jesteś chamem ,świnią zboczeńcem ,najbardziej plugawą osobą i najbardziej fałszywą i psychiczną jaką znam;No dalej zwyzywaj mnie od k***w dziwek i gnid bo tylko to potrafisz ochlapusie .

Gość gośćSylwias
o tak g****o o g*****e to ty na tym forum piszesz najwięcej z tego też jesteś znany .

Gość gość
Przy takich oskarżeniach ,nie robi się z siebie idioty ,tylko przynajmniej zaprzecza .Stary cwany lisie ,wpadłeś w swoje własne wnyki !

Gość gość
Ja p*****le jaka shchizfrenia i sylwii. Widać jak na dłoni w tym temacie że jej coś nie styka w garku.

Gość gość
Jak nie wie co odpisać , bo go zatkało ,to robi z siebie buca i schizy odpieprza ! Taki cwaniak ,a można go zaskoczyć !

Gość gość
Syllwias weż ty idz się lecz. Jestes nienormalna i zmień w koncu ten nick mowilam ci.

Gość gość
20:06 Sylwia ma się leczyć ? Czy twórca tego profilu ? Przestań mataczyć i nie udawaj ,że o tym nie wiesz ! Bronisz swojego nicka gadzie ?

Gość gość
fakt! taka głupia,religijna babina ze wsi ,może wam się jeszcze przydać ,przykryć niewygodne posty jak parasolem ,stąd drugi wasz profil ,parasolka !