Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznanie prawdy.

Polecane posty

Gość gość

Wyznałem ostatnio kolezance, że jest kimś więcej niż tylko koleżanka z pracy. Mamy jeszcze dokończyć rozmowę ale nie odzwajemniła uczucia. Ma chłopaka. Nie wiem co teraz robić, czy zmienic pracę? Tyle lat o nie marzyłem (pracy) a teraz będę musiał z niej zrezygnować, bo dłużej nie wytrzymam. Wiem że jedynym lekarstwem jest definitywne zerwanie kontaktu. Dodam, że ona nie jest bez "winy", wiem że mnie kokietowała, podrywała, bawiła się mną, tak teraz to oceniam. Kilka dni temu stwierdziła, że gdyby chciała to by mnie uwiodła. Podczas kluczowych słów nic nie mowila, miała "mokre" oczy a odpowiedz musiałem "wydusić" od niej. Wiem, że nie jestem dla niej kolegą ale też kandydatem na faceta. Coeraz robic? Jeszcze wczoraj dowiedziałem się, że zmarł mi wujek. Prawda, że nieszczęścia chodzą parami.

Gość gość
Mówiłem żeś naiwniak

Gość gość
Olać ją. Musiałbyś być debilem żeby rezygnować z pracy.

Gość gość
Tak to jest z kobietami. Dlatego ja trzymam na dystans.

Gość gość
Trudny temat dlatego tak mało opinii. Jedno wyjście to zmienić pracę niestety. Jeśli jesteś pewien, że to miłość nie możesz się tak katować. Jedyny rozsądny ruch to odejść z pracy. Nie marnuj życia. Zdrowie psychiczne to podstawa.

Gość gość
Może ktoś jeszcze coś napisze?

Gość gość
Pogódź się z faktem, że jest jak jest. Nie pozwalaj na kokietowanie, traktuj grzecznie ale z dystansem. I nie zwalniaj się z pracy, pomyśl, że praca to tylko kilka godzin a po pracy jesteś wolny i możesz ze swoim czasem robić, co Ci się podoba :)

Gość gość
Albo ona się tobą bawi bo taka jej Marta albo przygotowuje sobie grunt pod nowy związek.