Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeziębienie jako pierwszy o objaw ciazy

Polecane posty

Gość gość

W połowie cyklu kochaliśmy się z mężem ,była gumka ale coś nie daje mi spokoju. Jestem strasznie śpiąca ,mam lekko podwyższona temperatura i @ spodni a się dwa dni..Jutro lecę do apteki po test .Ma. Typowe o,nami przeziebieniA ale to przeczucie

Gość gość
Ja to zawsze latwo przeziebiam sie tuż przed okresem.

Gość gość
Tez tak miałam. Tydzien po juz mialam uczucie przeziebienia, katar, zmeczenie, mroczki przed oczami. W dniu miesiaczki 2 kreski

Gość gość
Zawsze przed@ mam sucho a teraz dużo białej wydzieliny

Gość gość
Ja znowu spałam. Ale to zasypiałam np. po prysznicu o 15:00 (po pracy, prysznic mnie budził zawsze). I to takim twardym snem, że ciężko mnie było dobudzić.

Gość gość
Dokladnie tak mialam, pierwsze dwa tygodnie ciaze mylilam z przeziebieniem. Gdy przeziebienie - lacznie z kataremnie odpuszczalo 3 tydzien zrobilam test i .. SZOK. Teraz moje przeziebienie ma prawie rok i wlasnie przesikal pampera po nocy :-/ a psik ;)

Gość gość
U mnie też były typowe objawy jak na przeziębienie, a był to październik więc w ogóle mnie to nie dziwiło. Senność pojawiła się dopiero koło 6/7 tygodnia (kiedy już wiedziałam na 100%, że jestem w ciąży) wraz z nudnościami