Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na obiad

Polecane posty

Gość gość

kobietki napiszcie jakie macie pomysły na obiad, bo ja już nie wiem co gotować :-/

Gość amBrożyk
kobiety nawet nie pytaj o takie sprawy, kobiety są zajęte farbowaniem kłaków, wygoleniem kłaków na vaginie, malowaniem szponów , o sprawach kulinarnych rozmawiaj z facetami a ja proponuję pieczony schab nadziewany śliwkami , z dodatkiem wina czerwonego wytrawnego w temperaturze 180 st. C. pieczony przez 120 minut w piekarniku, - przed pieczeniem schab natarty czosnkiem, obsypany majerankiem i kminkiem , osolony z dodatkiem pieprzu mielonego, pycha

Gość gość
U mnie dzis placki ziemniaczane z marchewka, sos zioliwy do tego i sałata

Gość amBrożyk
ryba w termoparze, najbardziej pospolita ryba z polskich rzek lub jezior i stawów , typu : leszcz, karp, lin, okoń, płoć oczyszczona z błota i wypatroszona smakuje w termoparze, należy rybę lekko osolić, dodać trochę pietruszki i kopru , zawinąć w folię aluminiową (szczelnie) i na 60 minut wstawić do pojemnika w termoparze , wszystkie ości fantastycznie odchodzą na bok ,

Gość gość
Pyzy z miesem z lidla:-P kupa ma odpowiednią konsystencje po nich :-P

Gość amBrożyk
placki ziemniaczane , moje ulubione prosto z patelni muszą być z kilkoma ząbkami czosnku, z cebulą , często dodaję trochę cukini a nawet kukurydzę , doprawiam solą , pieprzem, dodaję trochę wegety , mniam z odrobiną cukru ale najlepsze są z sosem grzybowym a także z sosem typu 'pudliszki'

Gość gość
Hmm w sumie dawno nie robiłam pieczonego schabu ze śliwkami wiec to dobry pomysł ;-) proszę o więcej inspiracji ;-)

Gość marawstala
Zupy: cebulowa, warzywna, zupę z pora, pomidorowa, ogorkowa... zup jest całkiem sporo : )

Gość gość
Tylko ze mój luby nie przepada za zupami, a mianowicie lubi tylko trzy: grzybowa, prawdziwa pomidorowa i grochowke ;/ najchętniej jadły samo mięso co jest przesadą, ale właśnie wczoraj ugotowalam ogromną ilość grochowki i od razu dałam do słoików na gorąco żeby mieć później spokój