Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie krzywych zębów

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, od dziecka mam krzywe zęby. Niestety moi rodzice nie zdecydowali się na aparat ortodontyczny. Dziś jako osoba już pełnoletnia i niezależna zależy mi na poprawie stanu zębów. Pytanie czy jest sens i czy nie będzie to zbyt drogie?

Gość gość
Drogie jest na pewno, ale wszystko zaleźy n a czym polega problem czyli które są krzywe, czy nie ma tzw stłoczenia zębów itp

Gość gość
Na leczenie nigdy nie jest za późno. Jak najbardziej jestem zdania, że warto

Gość gość
Zawsze jest sens by zadbać o siebie. Jeśli masz finanse i zęby są Twoim kompleksem to się nie zastanawiaj tylko idź na konsultacje do ortodonty. Leczenie to długi proces ale nie znam nikogo, kto by tego żałował.

Gość gość
Dzisiejsza stomatologia jest tak rozwinięta, że na pewno Ci pomogą.

Gość gość
No niestety tak jest z nami, że zaniedbania z przeszłości wychodzą. W każdym razie zawsze jest wyjście z sytuacji. Stomatologia (tak jak ktoś wyżej napisał) bardzo mocno do przodu poszła.

Gość gość
Możliwości to jedno pytanie jeszcze o koszty... czy mam się bać?

Gość gość
Nie da się ukryć, że nie leczenie do tanich nie będzie należeć.

Gość gość
Tanie to może nie jest ale to też nie jest tak, że musisz od razu wyłożyć całą kwotę. Wszystko rozkłada się na kilkanaście wizyt.

Gość gość
Dokładnie. Wszystkie koszty rozkładają się na wiele miesięcy. Przechodziłam to i nie jest tak źle.

Gość gość
Najpierw odwiedź dobrego ortodontę który dokładnie zobaczy co można zrobić z Twoim uzębieniem. Dopiero po tym dowiesz się jakie to koszty.

Gość gosia38

Wg mnie jeśli tylko jest chęć zmiany, to warto iść do ortodonty. Sama zaczęłam leczyć zęby po 30, nie miałam zbytnio pieniędzy, zdecydowałam się na leczenie na raty. Chodzę do dr Chruściel w Rock Your Smile, mój uśmiech już się zmienił, a będzie tylko lepiej 🙂 Teraz w Rock Your Smile jest jakaś promocja - jak do końca lutego zrobisz bezpłatną diagnostykę, to otrzymasz 15% rabatu na całe leczenie 🙂 Może warto szukać takich okazji? I pomyśleć o ratach?