Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz Cie nie lubie

Polecane posty

Gość gość
Nigdy bym nie wyzwal kwiatuszka, to z bezsilności sobie klne 😭

Gość gośćparassolka
23.07 a ty kto?!

Gość gość
22:27 No znowu ubrałeś kiecke ? Za święta teraz robisz ? Spójrz w lustro ? Krzysiek nie rób sobie jaj !

Gość gośćparassolka
Krzysiek? jaki krzysiek? szwagier?a no tak Koniarczyk napisałam tu dwa zdania o Ewelinie i od razu myślisż że tu krzysztof jest,pudło!odpowiesz mi karnie za obrazę zniewagę i zniesławienie!!

Gość gośćparassolka
idz się wyżyć na Renacie pijusie ,złam jej tekę po raz drugi! Patologia!

Gość gośćparassolka
powiem rano krzychowi ze tu piszesz to sobie wyrównacie porachunki ,Jeszcze ci mało? pokazywał mi pogróżki na telefon jakie mu wysyłałeś/,,jeszcze zobaczysz ty gnido jak ci prawnie i moralnie życie umilę''! /co grzywna była zbyt niska czy słabo bolało jak ze stołka spadłeś?Widzimy się w sądzie za nazwanie mnie ,,KURWĄ'!

Gość gość
23:18 Hahahahahaha krzysiek ,no nie rób sobie jaj ! Odpowiem karnie ,bo ci po imieniu mówię. ? Hahahahahahaha To że włożysz kiecke na forum, to myslisz ,że cię nie rozpozna ? I jeszcze na dodatek świętą dziewice robisz z siebie? hahahahahaha Masz stary tupet ! Sutener ,strenczyciel , starker ihaker w jednym ,przebiera się za świętą ,żeby z innymi na forum pogadać o rzeczach zwyczajnych ,rodzinnych, aby odreagować ,bo mu swoje szambo śmierdzi ! Po coś do tego szamba wlazł ,teraz masz to coś mieć chciał!

Gość gośćparassolka
zajadę do tego PIerscca i z ambony gnoju w święta wykrzycze kim jesteś żeby wszyscy słyszeli albo w niedziele na mszy Pierscieckiej wygłoszę ,przegiąłeś .!Jutro poinformuję moją rodzine gadzie o tym co robisz nie życze sobie żeby moja rodzina z kimś takim się zadawała!!

Gość gość
Ruszaj głową ,tylko szybko ,żeby zbić ją z tropu i przestań piertolic o szwagrze i wymieniać, wszystkich spowinowaconych ,bo akurat szwagra nie masz ,umarł dawno temu ! Ze mną nie macie teraz łatwo , prawda teraz ,prawda ?

Gość gość
W którym kościele bedziesz z ambony na mnie krzyczał ,to przyjdę ,poważnie to mówię ,już sobie to wyobraziła nawet Hahahahaha! Ciekawie będzie !

Gość gość
Komedia ,no komedia !

Gość gośćparassolka
tam gdzioe ślub brałam z Rafałem ,kościół pod wezwaniem św Mikołaja w Pierśćću 5 maja 1998 r o godzinie 10.30

Gość gośćparassolka
sorry nie 5 tylko 2 maja bo zawsze się matka śmieje ze mnie że ślub brałam między świętem Maryjnym a uchwałą Konstytucji./5 maja to miał teściu urodziny -Panie święć nad jego duszą.

Gość gość
Już myślała ,żeś sraczki dostał i uciekłeś ,a tu proszę dalej bredzisz, o ślubie ,Rafale i teściu nieboszczyku hahhahahahahhahahah Już mogłeś z niej zrobić, jakąś normalną ,a nie p*****lniętą babę ze zrytym czubem hahahahhahahahahahah Gdzieś ty taką spotkał ,że ja naśladujesz ? Premii nie dostaniesz za to ,ani ni wpłynie to, na złagodzenie kary ! Nie licz na to gadzie ! I niech nie liczą na to, twoje k***y ! NIGDY !

Gość gość
Tacy jak ty ,powinni być odizolowani od reszty społeczeństwa ,a nie wśród ludzi ! Za wszystkie swoje przestępstwa i zbrodnie zapłacicie ,bądź pewny ! Cała wasza banda ,nie inaczej !

Gość gośćparassolka
00.23 też tak uważam ,ten człowiek jest psychicznie chory!

Gość gość
Toś Ameryki nie odkrył ,ale ty psychiczny gadzie, nie jesteś ! To tylko twój teatr ,twoja gra ,żeby przykryć swoje przestępstwa i dobrze się bawić ! Ale teraz idzie wam gorzej , prawda ? Już nie jesteście tak pewni siebie ,wszystko zaczęło się walić, parasolko sylwio! Na Marsie i na magii w lepszej kondycji byliście ! Nikt was o sutenerstwo ,streczycielstwo, nie posadzal,tylko o hakerstwo i stalking ! Teraz to coś wiekszego ,grubsza sprawa ! Tylko ty jesteś aktywny ,a gdzież twoje "damy " sutenerze ?Stajnia ci sie pali ? Klacze uciekły w popłochu ? Czasem z goscia czymś rzucą ,ale niepewnie ! Nic wiecznie trwać nie może ,wszystko się kiedyś kończy ,wasze sk*******o również dobiegnie końca ,a co bedzie dalej,nikt nie ma wątpliwości !

Gość gośćparassolka
ja nie mam watpliwisci koniarczyk ze twoje s*******nstwo sie skonczy bo to co ty tu odwalasz to głowa mała chłopie co jeszcze wymyslisz ty masz urojenia!Konie to ma tylko Izabela -moja siostra ,ja osobiscie koni nie lubię!

Gość gość
Mataczenie ci nic nie da s********e ! Już nie ,nie widzisz tego ? Załóż okulary,ja piszę o tobie serio ! To nie są żarty moje ! Twoj belkot i bredzenie ,żeby zwieźć innych w pole, już nie działa na nikogo ,na mnie też nie ! Kolorowych snów ci życzę i żeby to dranstwo, które wyrzadziłeś innym, nie dusiło cię jak zmora ! Wyspijcie się ,bo to co ma przyjść i tak przyjdzie na was ,a nie bedzie wtedy łatwo ! Nabierzcie sił, za wczasu !

Gość gośćparassolka
1.22 no potwierdzam nie wywiniesz się tadeusz!/tomasz!

Gość gość
handel ludźmi ,bez ich wiedzy błahą sprawą nie jest ! Chyba zdajesz sobie ,zdajecie sobie z tego sprawę ! Pisaniem bzdur na forum ,nie przykryjecie swojego sk********a , ani się tym nie wybronicie !

Gość gość
Pod profilem parasolki ,nieustannie się modlisz ,koleżanki swoje naśladujesz ? Po 80 -tce większość tak robi ,ale intencje się liczą ! Ty nie z serca ,tylko dla zabawy ,bo żyć bedziesz wiecznie , tak ci się wydaje !

Gość gość
Swoje projekty niedlugo zwiniecie ,nacieszcie się nimi jeszcze ,póki możecie!

Gość gość
Swoje projekty robie zdalnie i legalnie po godzinach TAKŻE POCAŁUJCIE MNIE W DZYNDZELKA :-D 🖐️

Gość gość
Jeszcze trochę i wszystkie mafie będą rozbite, nic nikomu nie będzie darowane. Sprawiedliwość dosięgnie każdego za wszystkie wyrządzone ludziom krzywdy.

Gość gość
22:07 faktycznie ,życie jest piękne ,gdy żyje się ,tak jak Pan Bóg przykazał !

Gość gość
19:32 Za każdym waszym projektem stoi człowiek , którego niszczycie i wyśmiewacie ,a jak jeszcze nie ,to przygotowujecie grunt ,żeby go podłączyć pod kogoś ,kto wam zaszkodzi ! We wrześniu 13 roku ,gdy sprawy się posypały ,na Marsie w momencie zniknęło kilkanaście waszych profili ,bo was za doopy chwycili ! Podobnie jest i tutaj,czyż gościaagatkę , nie wykorzystaliście ,żeby Onej dokopać ? Nie podskakuj ,bo upadniesz i się potłuczesz, cwaniaczku z PKE-su

Gość gość
dziś [21:09 To po to ,żeby przestała ? Zatrzymaj ją, w inny sposób !