Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolajnxoxo

Czy mam szanse sobie kogoś znaleźć?

Polecane posty

Hej mam 23 lata i nigdy nie byłam w związku dłuższym niż 4 miesiące. Związki mnie męczą. Udzielam korepetycji, studiuję, tańczę balet i pole dance, ćwiczę na siłowni, w weekendy jeżdżę rowerem po górach, a zimą na nartach. Tygodniowo na faceta jestem w stanie znaleźć maks jeden wieczór i to tak po 20. Nigdy nie poznałam nikogo kogo chciałabym przełożyć np nad pole dance albo siłownię. Wszyscy z którymi byłam uważają, że nie umiem się zaangażować, że jestem zimna i zbyt rzadko chcę się z nimi widywać. Niby mam dużo zainteresowań, ale nie chciałabym mieszkać sama, fajnie byłoby wrócić do domu 21 czy 22 i spędzić tą ostatnią godzinę z drugą osobą, przytulić się przed pójściem spać. Mam wrażenie, że nie mam na to szans bo dla wszystkich facetów których poznałam to za mało. Połowa mogłaby pół dnia nic nie robić tylko się do mnie przytulać, albo robić ze mną obiad przez 3 h gdzie ja jedyne co gotuję to jajka i i tak się wkurzam, ze za długo to trwa, prawie zawsze jem na zimno. KIlku cieszyło się wspólnym sprzątaniem i innymi czynnościami dnia codziennego, ale ja na to też nie mam czasu, zwykle wolę zapłacić sprzataczce 50 zł i zrobić coś co sprawia mi przyjemność. To ja trafiłam na takie ciepłe kluchy które nie potrafią funkcjonować bez kobiety czy wszyscy tacy są?

Gość gość
spi'erdalaj xD

Gość gość
Jeden wieczór w zupełności wystarczy żebyś Carolajnxoxo straciła dziewictwo.

Gość gość
szukaj dalej, są tacy, jakich chcesz

Gość Bicu
Wielka paniusia co tańczy na rurze xD powiem Ci szczerze że żałosna jesteś....

Gość gość
Niby dlaczego żałosna bo nie siedzi na tyłku cały dzień na kafeterii i nie pisze głupot jak większość tu