Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdfdfdsf

Prezenty na swieta dla meza dzieci rodzicow dzielmy sie pomyslami

Polecane posty

Gość gośćdfdfdsf

wiem, pewnie setny temat tego rodzaju ... ale jednak ... w sumei gloweni chce porady czy taki prezent bylby dobry dla chlopca 10-letniego. bo ja mam corke 6-letnia. maz ma bratanice, ja mam siostrzenca. rok temu go nie widzialam na swieta, ale w tym roku tak. mysle, by mu kupic taki kalendarz/ jak ksiazka, gruba porzadna okladka, rozmiar A4, z naklejkami I roznymi zgadywankami, itd o Gwiezdnych Wojnach bo wiem, ze lubi. bardzo lubi te roboty ze Star Wars. poza tym mysle o portfelu takim dzieciecym chlopiecym I slodycze. co myslicie? corce chce kupic nowy zestaw lego taki ogolny, nie tematyczny. I wielokolorowe farbki akwarele, tez takie z brokatem jakby. ona duzo maluje woli to niz rysowac. mezowi chce kupic ksiazke - jest taka seria sf I mysle zeb ysie mu spodobala; oraz mlotek z wyrytym napisem na raczce "dla Ciebie od ... " I moje imie I data grudzien 2018 z drugiej strony. maz czasem lubi cos pomajsterkowac. mamie kupilam juz ksiazki dwie - czesto jest w szpitalu, musi lezec wiec duzo czyta ostatnio. kupilam jej "Smaki zycia" A Scharmach oraz zbior opowiadan A Munro. Tacie chyba kupie rekawiczki skorzane. tesciowej chyba kupie tez ksiazki, wiem jakie lubi I mysle o dwoch biiografiach. albo myslalam by tesciowej kupic wode perfumowana E Arden blue grass. niedroga klasyka nie mam pojecia co dla tescia, ale maz na pewno cos wymysli. bratanicy kupimy zestaw do robienia bransolotek I naszynjikow z drewna oraz porzdna ladna drewniana szczotke, bo ma piekne wlosy. I kupie jej specjalne czekolady bo nie moze laktozy. co uwazacie?

Gość gość
Skoro wiesz, co każdy lubi i czego potrzebuje, to po co pytasz obcych ludzi? Ale ogólnie pomysły fajne.

Gość gość
Ja nie mam pomysłu w tym roku na prezent dla męża. Fajny temat. Piszcie swoje pomysły:)

Gość gość
Ja kupiłam dla młodego lot w tunelu aerodynamicznym speedfly (pod wrockiem) :D A dla męża jeszcze myślę....

Gość gość
Mężowi kupuje klasykę perfumy Paco Rabanne one milion akurat wszystko mu się pokończyli więc w sam raz obu zapach się spodobał, Córce lale baby Annabelle,synowi klocki LEGO , Mamie zestaw przypraw w ozdobnych pojemnikach lubi gotowac,tacie rękawiczki, teściowej jakiś zestaw kosmetyków a teściowi wodę toaletowa .Bratankowi zestaw do składania samolotów,a drugiemu samochodów

Gość gość
Fajne prezenty, takie w moim typie.

Gość gość
Synowi kupilam rekawiczki rowerowe i takie mocowanie na komorke na rower ,dokupie slodycze.Corka dostanie karetke barbie ,a dla meza nie mam pomyslu.

Gość gość
11:35 Rękawiczki rowerowe zimą ? Karetka pogotowia ?

Gość gość
11.42 a co Ciebie tak dziwi?To marzenia moich dzieci i zamierzam je spelnic?

Gość gość
11.42- UWAGA!!! Są tacy, którzy jeżdżą rowerem również zimą

Gość gość
Ja mojemu trzylatkowi kupię hulajnogę. Mężowi nie kupuję prezentu. Dla nas wspólnie kupuję jakieś ekstra słodycze, bo je uwielbiamy.

Gość gość
13.43 hulajnoge w zimie?

Gość gość
dziś 11.42- UWAGA!!! Są tacy, którzy jeżdżą rowerem również zimą - dokladnie !!

Gość gość
Drobny kosmetyk i to wystarczy.

Gość Ela56789

ja kupiłam swojemu tacie książkę "Gra w Yote" Tadeusza Michrowskiego - męska tematyka,  paru znajomym mezczyzonom tez sie spodobała wiec bezpieczny prezent

Gość Prezenty

Mąż dostaje kierownicę do ps4, chrzesnica gift kartę do new look, bomby do wanny, eosy do ust i gry z lat 90 😉 bratanek dinozaura z bajki rafcio śrubka, lego, pareo po kąpieli psi patrol i inne gry z lat 90. Reszcie rodziny nie robimy prezentów. Przeznaczamy te pieniądze na cel charytatywny ( wszyscy dają tyle za ile kupiliby prezenty rodzinie). Prezenty dostają tylko dzieci. Zero słodycze gdyż słodycze na mikołaja :). 

Gość gosc

Youtuberki zapodają dużo pomysłów. Wystarczy wpisać "pomysł na prezent dla niego czy dla niej". Aczkolwiek mój mąż jest specyficznym człowiekiem i jemu mało co się sprawdzi. Dla mnie niestety najoptymalniejszym sposobem na prezent jest obserwacja. I to obserwacja przez cały rok, bo nikt obcy nie będzie znał waszych mężów tak jak wy same.

Gość oluchna

Może voucher na lot w tunelu aerodynamicznym? ja byłam w speedfly pod wrocławiem i było mega fajnie, byłam z młodszym bratem 🙂