Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie żonaty mezczyzna moze poznac kochanke

Polecane posty

Gość gość

JA 37 la, dojrzaly juz facet w dlugoletnim zwiazku chcialbym poznac kobiete (meżatke ) ktora rowniez czuje sie samotna w swoim zwiazku a ma fizyczne potrzeby. Bez wchodzenia sobie w zycie, ale w przyjemnej przyjacielskiej atmosferze spedzanie wspolnie czasu.

Gość gość
W biedronce w kolejce po pieluchy draniu

Gość gość
Szukam kochanki z Mazowsza. Zapraszam do kontaktu milutki5555@wp.pl :)

Gość gość
O Biedronce nie pomyślałem, pewnie w kolejce stoi po równo zaniedbanych przez mężów żon jak mężów zaniedbanych przez żony

Gość xyzed2
37 lat,dojrzały??:D:D i nie wie ,gdzie znaleźć kochankę?? :D:D:D:D

Gość gość
Z******te są te wasze małżeństwa. Po co wy się żenicie w ogóle? I nie piszcie że tak trzeba albo ktoś was zmuszal bo to jeszcze bardziej uwidacznia wasza głupotę..

Gość gość
a jak sobota to w Lidlu, bo w sobote to tylko do lidla do lidla :D

Gość gość
Gdybym mogła,powiesiłabym cię za....na suchej gałęzi.Zmykaj do żonki i bądż grzeczny,bo tam już pewnie obiadek ugotowala i gacie ci wyprała gnoju.A jak ci nie pasi,to najpierw się rozwiedx a potem szukaj guza kanalio.Przez takiego poszukiwacza jak ty zmarnowałam sb siedem lat zycia,wkręcając się w podobny układ.Z tym,ze ja byłam wolna i perfidnie oszukiwana przez takiego właśnie łowcę przygód.Wiem,jak to boli i jak dłuo potem tzeba się zbierać więc spier.....stad dopóki jestem spokojna bo jak nie pomoże delikatnie,to wiedz,ze zgłoszę gdzie trzeba.I to nie jest żart.

Gość gość
Kobitki,pamiętajcie.Facet żonaty---facet zdechły.Bo będzięcie cierpieć.Naprawdę nie warto,ja to już wiem.

Gość gość
Polecam duże galerie handlowe, godziny powszechnie uważane za robocze tj między 11 a 16, wtedy znudzone żonki robią zakupy, przy odrobinie szczęścia można wyrwać fajna dupkę na układ, pisze z doświadczenia :/

Gość gość
Jest tylko jeden zasadniczy problem, taka żonka może się szybko zakochać i potem może liczyć, że się z nią zostanie, niestety zeby sobie pozywać, trzeba jej będzie ściemniać :D

Gość gość
Koleżanko 15.00, dlatego wlasnie nie wyrywa się wolnych lasek, tylko mężatki. Z taką zamężna jest mniejsze prawdopodobieństwo kłopotów

Gość gość
10.00 Ale ty gieroj baba jesteś aż strach się bać! Ha ha ha. Odpisz co ma zrobić facet jak BABA mu da p*****ać raz na dwa , trzy tygodnie (i czeka kiedy wreszcie zejdzie)?? Wiesz dlaczego? Bo męża już ma, dzieci ma i ona nic już nie musi, nawet dbać o siebie nie musi. Niech się cieszy że jest z nią i zapieprza na nią. Zadbana żony koleżanka ma 2-3 razy w tygodniu potrzebę, więc czemu nie??

Gość Sprawdzony aplikant
Jest taka aplikacja Badoo W sklepie Play Sprawdzona działa same się pchają na kija.....