Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petro 200 KM

Wazektomia

Polecane posty

Gość Petro 200 KM

Witam przede wszystkim kobiety. Mam do Was pytanie mianowicie wazektomii... Jak to z Waszego punktu widzicie? A dokładniej chodzi o temat w którym muszę ratować swoje małżeństwo ,wiem to dziwnie brzmi ,ale to długi temat może na dłuższą dyskusję.. myślę o takim zabiegu w tajemnicy przed żoną,z powodu oczywistego o kolejne dziecko.. nie mam życia przy tej kobiecie od kilku tygodni słyszę bez przerwy tylko o kolejnym dziecku,już mi głową pęka dzień w dzień,SMS w smsie itp na codzien nie dogadujemy że zbyt dobrze...i nie jestem gotowy na kolejne dziecko z nią ,a też nie chce się rozwodzić bo takie warunki już też stawiała ,a taki zabieg (oczywiście bez jej wiedzy)wymyślę załatwił temat. Próbowaliśmy bez skutku... Zaznaczam ,że wielokrotne rozmowy nie dają skutku,ona jest w jakimś amoku. Kobietki pomożecie coś w temacie????w góry dziękuję

Gość gość
Cześć. Z mojego męskiego punktu widzenia wazektoma tego w Twoim przypadku nie rozwiąże problemu. Jeśli Ona chce mieć dziecko, może mieć je z innym przecież. Lepiej z Nią pogadaj, przekonaj itp. Wazektoma jest dla Obojga a nie dla jednego, pamiętaj o tym.

Gość Petro 200 KM
Kolego rozmowy nic nie dają nic naprawdę kompletnie nic ona ma swoje widzi mi się i koniec

Gość gość
Wazektomia to super rozwiązanie. O ile razem się na nie zdecydujecie. Nie dogadujecie się w fundamentalnych kwestiach? Chyba jednak warto porozmawiać i ustalić jeden front lub się rozstać...

Gość Gość

Ja jestem po wazektomi , ale moja kobieta nie stawiała mi takich warunków. Byłem w innej sytuacji życiowej, ale nie żałuję podjętej decyzji. Przemyśl to, bo to zabieg nie odwracalny biorąc to ile trzeba zapłacić za przywrócenie płodności a chyba nie mamy pewności że się uda. 

Gość Gosc

Masz rację,zrób to a pozniej bardzo się ,,staraj,,żona będzie zadowolona,tylko jej nic nie mow

Gość Gość

Odwarzyles się na ten zabieg ??? Daj znać.