Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbynka

pieką mnie oczy

Polecane posty

Gość bezbynka

Sporo czasu spędzam ostatnio przed komputerem ponieważ pracuję w biurze rachunkowym. Po całym dniu oczy mnie pieką i są przekrwione. Koleżanka mówi żebym kupiła sobie jakieś krople do oczu na przykład Hialeye, ale czy takie kropelki nie podrażnią oczu jeszcze bardziej?

Gość mruszka
Krople Hialeye są bardzo dobre i na pewno nie podrażnią oczu, tylko właśnie pomogą ci zniwelować dokuczliwe dolegliwości. Poczytaj sobie o tych kropelkach na https://adamed.expert/product/hialeye-free-04/ i nawet się nie zastanawiaj tylko kup je w aptece bo naprawdę działają

Gość gość hanka
możecie się śmiać, ale dla mnie zakrapianie oczu jest nie do przejścia; i dzieciom się dziwić ;) na szczęście są takie tabletki Klarin perfect, znalazłam je w aptece wapteka , to internetowa apteka; jedna tabletka dziennie, właśnie jak ktoś dużo czasu spędza za kierownicą, przy komputerze; takie uzupełnienie diety w w witaminy dobre dla oczu jak czytałam; nawet olej z wątroby dorsza w składzie, ekstrakt z owoców borówki, witaminy;

Gość ylouasa
Na oczy ja również polecam ten HialeyeFree jest świetny. szczególnie dla osób, którzy bardzo długo w ciągu dnia spędzają przed ekranem telewizora, bądż komputera.