Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak malo ludzi gra w lotto? przeciez by wygrac, trzeba grac

Polecane posty

Gość gość

dlaczego tak malo ludzi gra w lotto? przeciez by wygrac, trzeba grac

Gość gość
jaki inny sposob dla recepcjonistki w hotelu, dla spawacza, czy starszego specjalisty ds marketingu by zostac multi milionerem? nie ma innego sposobu, trzeba wiec grac w lotto jak sie chce byc naprawde bogatym!

Gość gość
jaki inny sposob dla recepcjonistki w hotelu, dla spawacza, czy starszego specjalisty ds marketingu by zostac multi milionerem? nie ma innego sposobu, trzeba wiec grac w lotto jak sie chce byc naprawde bogatym!

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
Nie zamierzam kupować bilety na kosmicznego Titanica więc mi miliony nie potrzebne. Wygrać to można w pokera najczęściej blefujac. Życia tak nie wygrasz. Życie nie jest grą. W szachy warcaby ani w przetrwanie. To że kogoś zabijesz przechytrzyła lub okradniesz da ci tylko strach na łózu śmierci. A od tych którzy zabrali ludziom wieczność i szczęście nic nie chcę. Niech się piertola. Nie będę się prosił o swoje. Dziękuję za uwagę

Gość gość
Dlaczego? Bo szanse są znikome, czyli jak wyszukałam: 1:13 983 816 Także nawet grając regularnie się to zwyczajnie nie opłaca bo o wiele większa szansa na stracecie więcej niż się zyska. A nawet kiedy ktoś wygra, to wg statystyk szybko te pieniądze straci- większość ludzi wygrywających na loteriach wydaje wygraną w ciągu 2 lat, a częśc sie nawet zadłuża. Dzieje się tak dlatego, że prawdziwi milionerzy dorobili się majątku sami, ewentualnie przejęli po rodzicach, ale przez lata nauczyli się jak oszczędzać i inwestować pieniądze, oni mają własne źródła dochodu, firmy, a nawet 100 milionów złotych wygranych na loterii można wydać w nawet kilka dni kupując np. bardzo drogie wille, samochody, także każdą kase można rozstronić szybciej lub wolniej

Gość gość
raz grałem i wygrałem 2300 zl

Gość gość
Człowiek nie jest z natury zły. Zło rodzinie że strachu a strach z cierpienia. Cierpienie to jeden wielki zabieg marketingowy. nie ma istoty która wytrzymałaby to co ludzkości zafundowali beneficjenci tego stanu rzeczy.

Gość gość
grajac czesto, codziennie albo systemowe, masz szase wieksze ze w ciagu kilku lat wygrasz, niz te 1 do 14 milionow a to, ze inni trwonia wygrane pieniadze, to ich problem, od ciebie zalezy czy roztrwonisz czy madrze zainwestujesz

Gość gość
Zastanów się po co ci miliony? Tak naprawdę chcesz je mieć że strachu. Bo ci jacys frajerzy napiertolili o darwinach lub innych bogach. Bo musisz być lepsza bo cię wyśmieją a potem nie zaproszą na winko.