Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość V Klepka

Własny rozwój

Polecane posty

Gość V Klepka

Witajcie! Co sądzicie o obecnie panującym boomie na poszerzanie swoich kompetencji, rozwój osobisty, coaching i inne tego typu cuda? Ja prawdę mówiąc mam mieszane uczucia- z jednej strony stanie w miejscu jest głupotą, zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdy świat pędzi do przodu. Z drugiej strony, wydaje mi się, że cały ten coaching jest grubo przereklamowany. A Wy jak myślicie?

Gość gość
O zaraz będzie reklama ....

Gość gość
zgadzam się, że coaching jest lekko infantylny. jednak własny rozwój wcale taki być nie musi, ja nienawidzę stać w miejscu, chce stale się rozwijać i zdobywac nowe doświadczenia, po prostu jestem ciekawa świata. To co mi wpadnie do głowy to staram się to realizować, od wizyty w escape roomach po zajecia z tańca klasycznego, ostatnio byłam na locie w tunelu aerodynamicznym speedfly koło wro. chodze też na wykłady otwarte. Mam 36 lat, mam męża i dzieci.

Jeśli chodzi o coaching mam mieszane uczucia. Miałam kilka takich "kołczingowych" sesji efekty były bardzo krótkotrwałe. Nie wiem, może to moja wina... Zdecydowanie bardziej wolę szkolenia, gdzie mogę nabyć nowe, przydatne umiejętności. Fajne wspominam szkolenie z wystąpień publicznych z Marcinem Mańką z manka-academy. Świetny trener! 😉