Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

SKARBIE...

Polecane posty

Gość gośćut

nadeszła smutna szara melancholijma jesień... jesteśmy od siebie już tak daleko że można ten dystans mierzyć w latach świetlnych... świat równoległy może sąsiednia czasoprzestrzeń to nasza jedyna nadzieja... temperatura spada poniżej zera bezwzględnego... nasza jedyna szansa by być blisko siebie to przekroczenie szybkości światła... i wtedy nastąpi nowy wielki wybuch...

Gość gość
wal się!

Gość gość
No 5000km. nas dzieli teraz

Gość gość
Kogo to obchodzi, garbusie?

Gość gość
Nie widuję Cię już wcale mój drogi :( Ut witaj, pamiętam Cię, pisaliśmy nieraz razem. U mnie też tak jak u Ciebie :( Nie ma już jego na mojej orbicie :(

Gość gość
I fajnie że sie odezwałeś, ze założyłeś ten temat, bo brakuje mi kogoś z kim mogę pogadać. Będę sie podpisywać " gg" (głupia gęś). Wpadne tu ut jeszcze. Trzymaj sie jakos . gg

Gość gość
Gość 11:08 Kobieto puchu marny, twój przybrany nick odzwierciedla w pełni twój stan umysłowy. Nie dziwi mnie, że mamy w Europie taką opinie, jak sami siebie postrzegamy. Nawet w żartach nigdy nie określam tak siebie samej, zbyt mocno się szanuję i kocham. Wiedz że energia idzie za myślą.Pozdrawiam i polecam więcej szacunku do siebie.

Gość gość
13.06 Dziekuje za dobre rady. Podziwiam za siłe. Ja taka nie jestem. Ja nie mam w sobie tyle siły ani dobrej samooceny. Pozdrawiam.gg

Gość gość
Witaj Ut. Dawno nie było Ciebie pod tym nickiem. Z jakiego powodu tak bardzo się ukrywasz? Muszę powiedzieć, że nie zgadzam się z żadnym Twoim przemyśleniem. Jesień i zima oraz rzeczywistość jest taka jaką sami widzimy, dla każdego jest inna/y. Daleko też od siebie nie jesteśmy, bo świat wirtualny nie ma odległości. Temperatura otoczenia też jest zmienna, a jeżeli masz na myśli temperaturę uczuć, to jest ona taka jaką chcemy wytworzyć.Nic nie dzieje się samo.

Gość gość
Gość 13:24 Masz na pewno masz, każdy człowiek przychodzący na świat ją ma. Może jeszcze jej w sobie nie odkryłaś, lub została ona Ci odebrana przez kogoś , bo i tak się zdarza. Są ludzie i ludzie "wampiry" co celowo wyniszczają w drugim człowieku siłę. Nie znam Cię na tyle by móc Ci coś podpowiedzieć. Sama musisz do tego dotrzeć, co Cię robi słabą. Jestem pewna, że ciągłe dołowanie się i mówienie o sobie, że jest się nic nie wartym, głupim lub nie zdołam tego zrobić czy wykonać jest złym podejściem. Najczęściej siłę dzieciom odbierają rodzice. Przemyśl to.

Gość gośćut
nic nie dzieje się samo... ale jednak czasem dzieje się nie tak jak byśmy tego chcieli...

Gość gość skarbek
11.08 powiedz mi jak można o sobie pisać,, głupia? ''trochę więcej wiary w siebie! zawsze to każdemu powtarzam ,utek to wie ,prawda utku ? pamiętasz co mi powiedziałeś wtedy -,,w siebie nie wierzę ale wierzę w Ciebie'' no tak ja zawsze we wszystkich wierzę a najbardziej w siebie i swoje dzieci.:-)

Gość gość
Gośćut myślisz, że już nigdy nie będziecie razem? Szansa jest zawsze, chyba, że osoba o której piszesz tego nie chce.

Gość gość skarbek
wcale nie jesteśmy os siebie tak daleko ,głowa do góry będzie dobrze ,zawsze tak mi mówiłeś,ja jestem i będę zawsze obok Ciebie ,pamiętaj że jestem a kiedy będzie Ci smutno i źle po prostu głośno zawołaj mnie, zawołaj głośno tak z całych sił... https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

Gość gośćut
może kiedyś gdzieś tam w świecie równoległym... ale tutaj jest już za późno wszystkie karty są już rozdane... i nikt nie będzie zrzucał atutów...

Gość gość
13.59 bardzo mądrze napisałaś. Przemyśle to wszystko. Masz dużo racji. A właśnie dzisiaj miałam taki dołujący nastrój i chyba stad ten nick gg. Przemyśle i zmienię nazwę. Zostań z nami, bo wiem, ze będziesz miała dużo mądrego do powiedzenia nam. Pozdrawiam. jeszcze gg

Gość gość
ut jak ja Ciebie doskonale rozumiem :( Już za późno na wszystko. Nie widujesz już jej? jeszcze gg

Gość gość
Nigdy na nic nie jest za późno, tam gdzie jest miłość. Uwielbiam patrzeć na kochających się staruszków z czułością patrzących sobie w oczy i trzymających się za rękę.Nie ma piękniejszego widoku na tej ziemi.

Gość gość ja
,,Płonąca Księga Miłości Spotkanie Żyłem wśród pól szarej nicości, Ocknąłem się na końcu etapu życia, Wśród powietrznych chmur i rytmu szaleństwa Zobaczyłem bordowego diabełka na schodach do nieba. Teraz me myśli, choć skupione na wiedzy, Krążą wokół jedynej twarzy, jedynej duszy. Nie mogę spać, lecz nauczyłem się śnić na jawie. Mroki samotności odchodzą wraz z dotykiem Twego uroku. Zawsze szukałem przyjaciela by mi pomagał. Miałem wrogów dla pożywki mej ambicji. Wielu znajomych by mieć, z kim pogadać. Zaś Ciebie jedną by zawsze kochać. Dziś czytam historię Twej duszy, Jak wielką księgę tajemnic miłości. Ty ciągle piszesz nowe strony, ja chłonę każde słowo. Nigdy nie odkryje całej Twej duszy, nie przeczytam słowa KONIEC. Ognie gorętsze niż te piekielne płoną wokół Twych ust. Ja zapalam się od nich, gorzeje w Twym tle. Płomień ten spala mnie i niszczy. Jednak dzięki Tobie buduję się na nowo, powstaje jak feniks… …ze źródeł naszej miłości…'

Gość gośćskarbek
Wiesz uczuciowy ,złapał mnie nerwoból między- żebrowy,ból nie do opisania ,może czujesz ?ja czasem czuję że coś Cię boli.Modle się żeby Jezus zabrał ode mnie ten ból i tą przypadłość,proszę pomódlcie się za mnie,proszę..

Gość gośćskarbek
18.08 piękne...

Gość gość
Bardzo lubię tę piosenkę, taka romantyczna, wszak u mnie już to dawno minęło, lubię powspominać. Kiedyś było jakoś fajniej, dziś romantyzm został zatruty wszechobecnym kłamstwem.

Gość gość
Wciąż jesteś moim powietrzem

Gość gość
smogowym chyba

Gość gość
Spierd, mam cie w duie chamie/

Gość gość
chamico tęsknie za twoją psitką