Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos mial robiony LIFTING RZES?? Szukam opinii..

Polecane posty

Gość gość

Mam dosc geste rzesy, ale krotkie i proste. Codziennie musze uzywac zalotki do podkrecania. Ostatnio przeczytalam o liftingu rzes, ze to nieinwazyjna metoda na podkrecenie. Ktoras z was to robila? Jak wrazenia? Chcialabym miec podkrecone rzecy ale doklejac nic nie chce bo mi sie to nie podoba i efekt prawie zawsze jest przerysowany wiec taki lifting to moglby byc strzal w 10tke.

Gość gość
Hej, ja robiłam, koszt 150zł (miasto 40tys), zabieg trwa ok 1 godziny. Efekt - ja robiłam lifting i botox rzęs (że niby podkręcone , pogrubione i zalaminowane takim specjalnym olejkiem). Ponieważ na odzień się nie maluję to efekt był taki jakbym umalowała i podkręciła rzęsy. Reklamują, że efekt utrzymuje się do 12 tygodni, u mnie 4-6 tygodni, robiłam na wakacje, żeby ładnie wyglądać. Czy warto- samo nakręcanie rzęs i robienie im trwałej trochę piekło ale dało się wytrzymać. Jeśli masz swoje czarne i grube rzęsy to raczej efekt nie będzie zbyt spektakularny ale na pewno będą podkręcone. Moim zdaniem spróbuj ;)

Gość gość
No wlasnie nie mam czarnych. Jestem naturalnym rudzielcem wiec rzesy sa jasne i proste. Jedyny plus ze jest ich duzo. Kurcze ale naprawde kusi mnie zeby sprobowac. A czy po tym zabiegu oczy sa jakies opuchniete itd?

Gość gość
Oczy nie są opuchnięte, pamiętaj żeby w dzień po zabiegu już nic na te rzęsy nie nakładać