Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość gość
20:11 Było się odzywać cieciu ? A teraz wypad do roboty . Umyjesz mi samochód wyniesiesz śmieci a potem skosisz trawnik i możesz spadać do swojego przestronnego mieszkania 26 metrów. Dam Ci biedaku na bilet autobusowy he he he . A co mi tam dobry jestem dla nieudaczników .

Gość gość
Podobno im większy penis tym trudniej o erekcję szczegulnie w późniejszym wieku. Stąd te wywody ? 20:11 Nie martw się ty robisz za kobietę więc nie musi Tobie stawać. Jak to jest być pasywnym gejem ? He he he he

Gość gość
20:26 miało być do tego geja he he .

Gość gość
szczegUlnie powiadasz? kompromitujesz się, sam ze sobą piszesz :D dobra beka z Ciebie, nie powtarzaj tego he he he. he he he. he he he.

Gość gość
20:51 Beka ? Xd ? I takie tam gimbaza i te ich zwroty ..he he . Facet zaczyna się od 185 cm reszta ponizej to karły. A ci nie mają powodzenia u kobiet . Zostaje Tobie bycie gejem na dodatek robisz za kobietę oj to musi boleć. Na faceta to trzeba mieć wygląd buraku he he .

Gość gość
Fakt niski facet to porażka . A czy ma penisa 15 czy 20 bez znaczenia grubość się liczy dla kobiet . Zapewne facet jest niskiego wzrostu i nadrabiać chce długością penisa ha ha kaleka .

Gość gość
Jak dla mnie to fajnie wygląda, wole brunetow niz blondynów wiec... :)

Gość gość
zależy jakiego ma ptaka, jak mniej niż 18cm to olej, a jak więcej to bierz się za niego