Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie polecić jakis plyn micelarny do oczu?

Polecane posty

Gość gość

Przez lata uzywalam tego z biedronki, bo jako jedyny nie uczulal, ale ta najnowsza wersja uczula niestety. Po garnierze, mimo, ze dobrze zmywa, dostalam zapalenia spojowek. Jestem alergiczka.

Gość gość
garnier różowy albo bioderma sensibio

Gość gość
a sory, doczytałam, że garnier nie... a sylveco próbowałaś? w sumie zależy, co cię uczula...

Gość gość
sylveco nie uzywalam, stacjonarnie chyba nie widzialam, ale jak gdzies zobacze to przetestuje

Gość gość
Bioderma sensibio h2o - ten i tylko ten, jest bezkonkurencyjny, również w porównaniu z płynami z "wyższej" półki (lancome, payot estee lauder etc.)

Gość gość
Jakiego Garniera uzywalas? Z jakiego koloru nakretka? Ja tez mam alergie i Garnier z jasno rozowa nakretka jest super. Najlepszy sklad i dla skory wrazliwej. Jest jeszcze z ciemno rozowa nakretka do skory suchej i zawiera olej, ale nigdu nie uzywalam bo mam mieszana cere.

Gość gość
Dzieki za polecenia. 3 w 1 do skory wrazliwej, rozowy. Zmywal swietnie, ale oko mocno podraznil i przesuszyl.

Gość gość
ten najtańszy jest tak samo dobry, jak ten drogi. Nawet czasem lepszy, bo najtańsze nie zawierają dodatkowych niepotrzebnych składników, po których można dostać alergii