Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać studentkę na seks będąc mężczyzną przed 40stką?

Polecane posty

Gość gość

Jak poderwać studentkę na seks będąc mężczyzną przed 40stką?

Gość TomekClassic
Dam ci bardzo skuteczną radę, którą wypróbowywałem wiele razy, daje około 70% do skuteczności na zaliczenie. Uczysz się amerykańskiego akcentu na perfecto! Na chińskich stronkach aukcyjnych zamawiasz fejkowe prawo jazdy z USA. Ja np sobie zamówiłem z Michigan. (wysyłasz zdjęcie po aukcji na maila i oni ci drukują podróbkę prawka z USA z twoją fotką) Idziesz do kantory i sprzedajesz złotówki na dolary. Wynajmujesz pokój w jakimś hotelu niedaleko klubu do którego zaraz się udasz. I teraz najlepsze: Idziesz do klubu (najlepiej w jakimś dużym mieście) zagadujesz do laski po angielsku, jak słyszą, że jesteś zagraniczniak z nieskazitelnym akcentem, to od razu mają ku'rwiki w oczach. Niektóre są bardziej ostrożne, to wtedy w trakcie rozmowy płacisz za drinka, robisz to tak by przypadkiem wyciągnąć tą podróbę prawka, tak że niby szukasz kasy, laska widząc na barowym blacie czy stoliku prawko z usa i dolary już ma kisiel w majtach. Po takiej akcji pozostaje ci tylko trochę potańczyć, pobajerować, no i zaprosić laskę do hotelu. Oczywiście nie mówisz jej chodźmy do hotelu na seks, tylko wciskasz kit, że chciałbyś z nią pogadać w bardziej ustronnym miejscu, czy pokazać jakieś fotki z USA, byle pretekst. Laska ru'cha się bez zająknięcia. Metoda bardzo skuteczna. Serio, polecam!

Gość gość
dzieki ziomuś :) pozdro

Gość gość
Znów to samo? Napisz też o 70 latku.

Gość gość
Straszne. Ja bym nigdy na to nie poszła. Na mnie działa romantyzm. Słowa miłości przeplecione z komplementami. I tak mnie zdobył mój obecny narzeczony.

Gość gość
Odebrać jej indeks